24 Ιαν 2016

Οι Santana ανακοίνωσαν το album «Santana IV»!



 Οι πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένοι Santana ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου album τους «Santana IV», το πρώτο album μετά από 45 ολόκληρα χρόνια που θα κυκλοφορήσει η μπάντα μαζί! Το συγκρότημα ξεκίνησε να δουλεύει τα νέα κομμάτια ήδη από τις αρχές του 2015, με τις ηχογραφήσεις να έχουν πλέον ολοκληρωθεί


 Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 κομμάτια με το ιστορικό line-up να περιλαμβάνει τους Carlos Santana (guitar, vocals), Gregg Rollie (keyboards, lead vocals), Neal Schon (guitar, vocals), Michael Carabello (percussion) και Michael Shrieve (drums). Μαζί τους στο studio βρίσκονται και οι Karl Perazzo (percussion) και Benny Rietveld (bass).

 Ο δίσκος περιέχει κλασικά ψυχεδελικά κιθαριστικά solos του Carlos Santana, Afro-Latin ρυθμούς και τα χαρακτηριστικά πλήκτρα του Gregg Rollie.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του album με τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το tracklist καθώς και το πρώτο single να αναμένονται σύντομα.

Το κλασικό line-up των Santana ηχογράφησε μαζί το θρυλικό «Santana III» το 1971 και μετά από 45 χρόνια κυκλοφορούν και πάλι μαζί νέο LP. Οι επαναδραστηριοποιημένοι Santana ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου album τους «Santana IV», το πρώτο album μετά από 45 ολόκληρα χρόνια που θα κυκλοφορήσει η μπάντα μαζί!


 Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 κομμάτια με το ιστορικό line-up να περιλαμβάνει τους Carlos Santana (guitar, vocals), Gregg Rollie (keyboards, lead vocals), Neal Schon (guitar, vocals), Michael Carabello (percussion) και Michael Shrieve (drums). Μαζί τους στο studio βρίσκονται και οι Karl Perazzo (percussion) και Benny Rietveld (bass). Ο δίσκος περιέχει κλασικά ψυχεδελικά κιθαριστικά solos, Afro-Latin ρυθμούς και τα χαρακτηριστικά πλήκτρα του Gregg Rollie.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του album με τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το tracklist καθώς και το πρώτο single να αναμένονται σύντομα.


Το κλασικό line-up των Santana ηχογράφησε μαζί το θρυλικό «Santana III» το 1971 και μετά από 45 χρόνια κυκλοφορούν και πάλι μαζί νέο LP.



by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου