7 Ιαν 2016

Rober Trujillo:Ήταν τελείως ζαλισμένος από τα ποτά & το ξενύχτι,όταν έδωσε την οντισιόν για τους Metallica.



 Το Classic Rock παρουσίασε τη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Marc Maron ο Robert Trujillo των Metallica, Ozzy, και Suicidal Tendencies. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία:



 "Ξυπνάω στις 9 το πρωί για να συναντήσω τον Lars. Ήταν λες και δεν με ήξερε πια. Εκείνος ήταν ήδη νηφάλιος. Ενώ εγώ είχα αυτό το τρελό πονοκέφαλο και απλά μου είπε, «Ας πάμε στο στούντιο. Αυτό ήταν όταν έκαναν θεραπεία ζωής, και είχαν μαζί τους υπεύθυνο για τη θεραπεία τον Phil Towel. Και να με λοιπόν με ένα φρικτό πονοκέφαλο, ο James νηφάλιος, και το τελευταίο πράγμα που ήθελε κοντά του ήταν ένας μεθυσμένος Μεξικανός. Έτσι, κάθομαι στο τραπέζι εντελώς ζαλισμένος και σκεφτόμουν, ο Lars μου το έκανε αυτό, επειδή με τσέκαρε για να δει αν μπορούσα να το χειριστώ. Ήταν μια δοκιμή. Έπαιξα το Battery και όλοι νόμιζαν ότι ήμουν πολύ γαμάτος, αλλά περα από αυτό ήμουν εγκεφαλικά νεκρός. Με ρωτούσαν διάφορες ερωτήσεις και έδινα ηλίθιες απαντήσεις. "


 Προφανώς, βλέπουμε τις δεξιότητες του Trujillo και το γεγονός ότι ήταν ακόμη σε θέση να σκίσει την οντισιόν σε τόσο κακή κατάσταση. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όλοι οι άλλοι μπατίστες που πέρασαν την ίδια οντισιόν και διαβάσουν αυτό, θα τραβάν τα μαλλιά τους. Πρώτα έπρεπε να υπομείνουν τις προσβολές του Lars λέγοντας τους ότι κανένας από αυτούς δεν είχε την ικανότητα για να μπει στη μπάντα στο Some Kind Of Monster, και τώρα μαθαίνουν έχασαν την ευκαιρία αυτή από "ένα μεθυσμένο Μεξικανό.".



Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο παρακάτω







Από το Rock Overdose
Και τον Αντώνη Σαρμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου