20 Ιαν 2016

Με τον Mikkey Dee στα drums οι επερχόμενες συναυλίες των Thin Lizzy.



 Οι Thin Lizzy θα δώσουν κάποια επετειακά live shows, με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την κυκλοφορία του θρυλικού «Jailbreak» αλλά και την συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατο του Phil Lynnot.

 Το line-up της μπάντας για αυτά τα επετειακά shows θα απαρτίζεται από τους Ricky Warwick στα φωνητικά, τους κιθαρίστες Scott Gorham και Damon Johnson και τον Darren Wharton στα πλήκτρα.

 Η έκπληξη ωστόσο ακούει στο όνομα του Mikkey Dee των Motorhead, ο οποίος θα παίξει τύμπανα ως special guest στην περιοδεία.

 Ο κιθαρίστας Scott Gorham εξηγεί: "Με τους Black Star Riders να κάνουν ένα διάλειμμα, προτού ηχογραφήσουν το τρίτο τους album, αποφασίσαμε πως θα ήταν πολύ όμορφο να τιμήσουμε την ιστορία των Thin Lizzy με μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις. Θα δώσουμε λίγα shows και θα πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο."

 Ο Gorham πρόσθεσε: "Για προσωπικούς του λόγους, ο Brian Downey δε θα βρίσκεται μαζί μας. Είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως μαζί μας θα βρίσκεται ο εκπληκτικός Mikkey Dee. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και τον guest που θα παίξει μπάσο."

 Από τη μεριά του ο Dee δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τους Thin Lizzy σε αυτά τα shows. Είναι μεγάλη τιμή. Θα είναι φανταστικά».

Με την ανακοίνωση του μπασίστα να αναμένεται σύντομα, οι Thin Lizzy του 2016 είναι:


Scott Gorham – Guitar
Damon Johnson – Guitar
Ricky Warwick – Lead Vocals, Guitar
Darren Wharton – Keyboards
Mikkey Dee – Drums


by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου