14 Ιαν 2016

LEMMY: Αποθανατίζεται σαν χαρακτήρας στο ‘Grand Theft Auto V’.



 O Ian ‘Lemmy’ Kilminster αποθανατίζεται πλέον σαν χαρακτήρας στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς ‘Grand Theft Auto V’. Μπορείτε πλέον να παίξετε το παιχνίδι από τη σκοπιά του Lemmy και να κάνετε τα πράγματα τα οποία ο ίδιος συνήθιζε να κάνει, να καπνίζει, να πίνει και να παίζει μπάσο. Μπορείτε επίσης να προσελκύσετε ιερόδουλες αν είσαστε αυτού του τύπου χαρακτήρας.

 Ο Lemmy που γιόρτασε τα 70στα γενέθλια του την Παραμονή Χριστουγέννων έμαθε ότι πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου δύο μέρες αργότερα και πέθανε στο Λος Άντζελες στις 28 Δεκεμβρίου.

 Οι Motorhead ήταν σεβαστοί τόσο από τους metalheads όσο και από τους punks και θεωρούνταν είδωλο για το μουσικό του ταλέντο αλλά και για την ενσάρκωση του ροκ τρόπου ζωής.

 Ο Lemmy είχε αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια, περιλαμβανομένου το ότι έβαλε βηματοδότη το 2013 αλλά και την παρουσίαση αιματώματος το 2014. Αλλά παρόλο του ότι επί 40 χρόνια ζούσε πίνοντας και καπνίζοντας πολύ, συνέχιζε να περιοδεύει και να ηχογραφεί με εντατικούς ρυθμούς.




Από το Rock Overdose,
Και τον Κώστα Σοφιανόπουλο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου