24 Ιαν 2016

KURT COBAIN:Είχε καλέσει τον MAX CAVALERA για να του πει που μπορεί να βρει καλή ηρωίνη στη Βραζιλία.


 Η σύζυγος του Thrash Metal θρύλου Max Cavalera, η Gloria, έχει καταγράψει ιστορίες από τη ζωή της στη μουσική βιομηχανία μέσω του blog της Growing Up Green. Στην τελευταία ανάμνηση της Gloria, γράφει για μια στιγμή, όταν Kurt Cobain των Nirvana κάλεσε τον frontman των Sepultura για να πάρει κάποιες συμβουλές για το πού μπορεί να βρει καλή ηρωίνη στη Βραζιλία.

 Να τι έγραψε: Ο Max Cavalera δεν ήταν καν στη Βραζιλία αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Kurt Cobain, ωστόσο, ήταν στη Βραζιλία με τους Nirvana. Η grunge μπάντα ξεκίνησε το 1993 με κάποιες διεθνείς ημερομηνίες για συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων και το πρώτο ταξίδι των Nirvana στη Βραζιλία για να παίξουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο. Η συναυλία αυτή των Nirvana στο Σάο Πάολο έγινε διαβόητη λόγο της παράξενης συμπεριφοράς του Cobain για που κράτησε 10 λεπτά από την μια ώρα που είχε μπάντα συνολικά. Ο Cobain πάνω-κάτω κατέλαβε τη συναυλία, αρχίζοντας με μια όχι τόσο καλή εκδοχή του "Run to the Hills" με αποκορύφωμα τον μπασίστα Krist Novoselic να κατεβαίνει από τη σκηνή και ο Cobain να σπάει ένα πεπόνι πάνω στην κιθάρα του.

 Ο Guitar Tech του Κurt Cobain, Earnie Bailey θυμάται τον Cobain να είναι "καπως ότι να ναι" κατά τη διάρκεια της συναυλίας, παράλληλα η Gloria Cavalera προσθέτει ένα ακόμη στρώμα στην ιστορία. "Ο Max είχε μείνει έκπληκτος που άκουγε τον Kurt Cobain στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής," είπε η Gloria. "Είχε πάρει τον αριθμό τηλεφώνου μας από κάποιον στη Βραζιλία. Μας εξήγησε ότι ήταν στη Βραζιλία, παίζοντας ένα μεγάλο φεστιβάλ. Έψαχνε για την ηρωίνη και αναρωτήθηκε αν ο Max ήξερε που θα μπορούσε να βρει. Ο Max είχε μείνει άναυδος και δεν ήξερε πώς να απαντήσει! "Όχι, δεν ξέρω που θα βρεις κάτι τέτοιο, και είμαι στην Αμερική!" Είπε ο Μax. "Ο Kurt κράτησε τη συνομιλία για λίγο και στη συνέχεια άλλαξαν το θέμα στις έγκυες γυναίκες! "


 Ο Kurt πήγε για να ευχηθεί στον Max και την Gloria καλή τύχη με την εγκυμοσύνη τους, προτού τα παρατήσει την περίεργη συζήτηση για ναρκωτικά με τον Max. Δείτε το πλήρες blog της Gloria Cavalera εδώ: www.gloriacavalera.com



Από το Rock Overdose
Και τον Αντώνη Σαρμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου