4 Ιαν 2016

O Jordan Rudess (Dream Theater) παραλίγο να παίξει στο ‘’The Wall’’ των Pink Floyd.



 O Jordan Rudess αποκαλύπτει ότι παραλίγο θα έκανε μια guest εμφάνιση στο κλασσικό άλμπουμ The Wall των Pink Floyd.


 “Αρκετά χρόνια πριν είχα έναν φίλο με το όνομα Blue Ocean’’ θυμάται ο Rudess. “Νομίζω ότι ήταν ένας από τους στούντιο ντράμερς των The Monkees. Τέλος πάντων, στον Blue είχε ανατεθεί να συγκεντρώσει μια μπάντα παρέλασης που θα εμφανιζόταν στο Bring The Boys Back Home’’.

Ήμουνα στο σπίτι του μια μέρα και μου λέει, δεν έρχεσαι από το στούντιο να δεις τις ηχογραφήσεις. Μπορείς αν θέλεις να πάρεις και μέρος. Λοιπόν δεν ήμουνα ντράμερ – τότε ήμουν 18 χρονών και είχα αποφασίσει προ καιρού ότι τα keyboards θα ήταν η ζωή μου-αλλά είχα παίξει snair ντραμς όταν ήμουνα στην Τρίτη τάξη. Κι έτσι πήγα μαζί του στις ηχογραφήσεις. Όταν μπήκα μέσα κάποιος μου έδωσε ένα τύμπανο και μπαγκέτες. Έπαιζα λοιπόν και περνούσα καλά μαζί, αλλά καθώς το έκανα, είδα τον Bob Ezrin (Παραγωγός) να με παρακολουθεί από την άκρη του δωματίου. Σήκωσε το φρύδι του και είπε δε νομίζω’’.


Αφού με πήρε από εκεί πήγα και κάθισα στο control room, και πριν από οποιονδήποτε άλλον ακούσαμε το playback του τραγουδιού, αν και εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν και πόσο θα ταίριαζε στο όλο παζλ του δίσκου των Pink Floyd."

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου