20 Ιαν 2016

Ανακοινώθηκε η ακριβής αιτία θανάτου του Lemmy.



 Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο δημοσίευσε μάλιστα και το πιστοποιητικό θανάτου του Lemmy, οι αιτίες θανάτου του ηγέτη των Motorhead ήταν καρκίνος στον προστάτη σε συνδυασμό με καρδιακή αρρυθμία και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

 Ο Lemmy, ο οποίος γιόρτασε τα 70α του γενέθλια την παραμονή των Χριστουγέννων, έμαθε 2 μέρες μετά πως πάσχει από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκέμβρη στο σπίτι του στο Los Angeles.

 Ο manager του Lemmy, Todd Singerman, είπε στο περιοδικό Rolling Stone πως όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στον frontman πως έχει ακόμα 2 ως 6 μήνες ζωής και πως υπήρχαν όγκοι στον εγκέφαλο και τον λαιμό του, ο ίδιος απάντησε: "Μόνο 2 μήνες ε;" με τους γιατρούς να απαντάνε: "Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε. Θα ήταν ψέμμα να πούμε πως υπάρχει ελπίδα."

 Ο Singerman προσπάθησε να κρατήσει την είδηση μυστική, με τον Lemmy ωστόσο να έχει αντίθετη άποψη, υποστηρίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει. Μάλιστα, το πλάνο ήταν να βγει ανακοίνωση αμέσως μετά την ενημέρωση των ανθρώπων της οικογένειάς του, αλλά δυστυχώς πέθανε πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε.

 Ο Singerman προσθέτει στο Rolling Stone: "Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο σοκ. Είχε πάει σε τόσους γιατρούς και σε τόσα νοσοκομεία και κανένας δε μπόρεσε να διαγνώσει το πρόβλημα έγκαιρα. Τόσες εξετάσεις και τόσα tests που έκανε και να του ανακοινώσουν τέτοια διάγνωση είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να δεχτείς. Οι γιατροί μάλιστα ήταν κάθετοι. Έχεις το πολύ έξι μήνες ζωής."

 Ο Singerman αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και του crew των Motorhead είχαν παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα ο Lemmy είχε πρόβλημα στην ομιλία του ενώ έδειχνε και σημάδια κόπωσης.

 Σε παλιότερη δήλωσή του στο περιοδικό Classic Rock, ο ηγέτης των Motorhead είχε μιλήσει για τον θάνατο λέγοντας: "Είναι αναπόφευκτος… έτσι δεν είναι; Δε με απασχολεί και είμαι έτοιμος. Θέλω όταν φύγω να είμαι σίγουρος πως έχω κάτι ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ακόμα και αύριο αν πέθαινα, θα έφευγα χαρούμενος. Έζησα ωραία. Δεν έχω κανένα παράπονο."

 Ο Lemmy είχε αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει – εξαιτίας και άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε – να κόψει το κάπνισμα αλλά και το αγαπημένο του Jack Daniels.


by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου