7 Δεκ 2015

RUSH: O Neil Peart αποσύρεται από τη μουσική σκηνή έπειτα από 40 χρόνια.



 Δυσάρεστα τα νέα από το στρατόπεδο των Rush, καθώς ο Neil Peart δήλωσε πως αποσύρεται από τη μουσική σκηνή. Με το πέρας της περιοδείας Rush 40 προέβη σε δηλώσεις στο Drumhead Magazine, λέγοντας πως όπως συμβαίνει με τους αθλητές που έρχεται κάποτε η στιγμή να αποσυρθούν, έτσι και ο ίδιος αποφάσισε έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα 40 ετών να αποχωρήσει αξιοπρεπώς.

 Ο Geddy Lee πρόσφατα δήλωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει δεύτερο σόλο άλμπουμ έπειτα από το “My Favorite Headache” του 2000 και θα είναι η δεύτερη φορά που δε θα συνεργάζεται με τους Alex Lifeson και Neil Peart.

 Η περιοδεία Rush 40 για τον εορτασμό των 40 χρόνων καριέρας φαίνεται πως έμελλε να είναι και η τελευταία τους και το χρυσό κεφάλαιο που ονομάζεται Rush πιθανότατα ρίχνει τίτλους τέλους.

 Οι Rush κυκλοφορούν αυτή την εποχή το DVD "Rush 40" το οποίο περιλαμβάνει δύο sold out shows στη γενέτειρα τους το Τορόντο στις 17 και 19 Ιουνίου, με 14 κάμερες να αποθανατίζουν τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις.

 Ως μεγάλοι οπαδοί τους θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την πλούσια προσφορά τους στη μουσική που αγαπάμε και ένα είναι σίγουρο, τα τραγούδια τους πάντα θα μας συντροφεύουν.

Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου