21 Δεκ 2015

DEEP PURPLE: O Ian Gillan αποκαλεί "πολύ ανόητη" την απόφαση του Rock Hall να αποκλείσει τους Steve Morse και Don Airey.



 O τραγουδιστής των DEEP PURPLE, Ian Gillan, τα έχωσε στην απόφαση του Rock And Roll Hall Of Fame, αποκαλώντας την "πολύ ανόητη", σύμφωνα με την οποία οι Steve Morse (κιθάρα) και Don Airey (πλήκτρα), αποκλείστηκαν από την επερχόμενη ένταξη των PURPLE εκεί. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίας, που οι DEEP PURPLE είναι ελέξιμοι για εισαγωγή, επιτέλους, θα μπούνε στο Rock Hall, σαν μέρος της τάξης του 2016. Θα εισαχθούν τα τρία πρώτα lineups της μπάντας, συμπεριλαμβανομένων των Ian Paice, Ritchie Blackmore, Jon Lord, Rob Evans, Nick Simper, Ian Gillan, Roger Glover, David Coverdale και Glenn Hughes. O Gillan έγραψε στο επίσημο site του: 

 "Αφήνοντας τις ανοησίες του παρελθόντος στην άκρη, η είσοδος δεν είναι στην ουσία για τους DEEP PURPLE. Είναι μία αυθαίρετη επιλογή περασμένων μελών, από την οποία εξαιρούνται οι Steve Morse και Don Airey, οι οποίοι και οι δύο ήταν με τους ζωντανούς και αναπνέοντες DEEP PURPLE για πολύ καιρό. Προφανώς αυτό είναι πολύ ανόητο, άρα η απάντησή μου προς αυτούς είναι 'ευχαριστώ πάρα πολύ'. Και... τι σύμπτωση! Σήμερα το πρωί πήρα μία πρόσκληση για ένα γάμο, από κάτι αγαπημένους παλιόφιλους. Δυστυχώς, η οικογένειά μου δεν ήταν προσκεκλημένη και μου είπαν ότι θα απαιτηθεί να κάτσω δίπλα στην πρώην μου (με την οποία έχουμε χωρίσει πριν από δεκαετίες) στη γαμήλια γιορτή. Σοκαρίστηκαν όταν τους τηλεφώνησα να τους ευχαριστήσω και μετά απέρριψα την πρόσκληση".


by RockHard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου