9 Δεκ 2015

OZZY OSBOURNE: Οι οπαδοί δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν νέο άλμπουμ από τους Black Sabbath.

 Ο Ozzy Osbourne σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως η επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους θα σημάνει και το τέλος των Black Sabbath. 

 “Είναι το τέλος των Black Sabbath και αρκετοί οπαδοί έμειναν με την απορία καθώς νόμιζαν πως θα κάνουμε άλλο ένα άλμπουμ. Αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι πως οι οπαδοί δεν ενδιαφέρονται πια να ακούσουν καινούργια μας δουλειά και αν όντως θέλαμε να κάνουμε καινούργιο άλμπουμ θα χρειαζόταν 3-4 χρόνια για την υλοποίηση του, λόγω του ότι θα θέλαμε να είναι κάτι σπέσιαλ. Προτιμώ να σταματήσουμε τώρα, άλλωστε είμαι 67 ετών και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσουμε αξιοπρεπώς.”

 Σε ερώτηση σχετικά με τις καλύτερες αναμνήσεις του με τους Black Sabbath, απάντησε:

 “Oι Black Sabbath δεν ήταν μια μπάντα που δημιουργήθηκε από κάποιον μάνατζερ, είμασταν 4 άτομα που παίζαμε σε διαφορετικές μπάντες, η συγκυρία το έφερε έτσι ώστε να βρεθούμε μαζί και να δημιουργήσουμε  άλμπουμ. Μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις ήταν σε μια pub στο Birmingham όταν ο μάνατζερ, μας πληροφόρησε πως το άλμπουμ μας μπήκε στα Βρετανικά chart στο No 17”.

 Επίσης μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του Tony Iommi και τόνισε πως όλοι τους στάθηκαν δίπλα του βοηθώντας τον να το ξεπεράσει.

 Αντίθετα με τους Black Sabbath, ο Ozzy Osbourne δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την μουσική και πως στα πλάνα του είναι η δημιουργία ενός νέου σόλο άλμπουμ και περιοδεία. Η τελευταία σόλο δουλειά του ήταν το “Scream” του 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου