7 Δεκ 2015

Dead Cross του Dave Lombardo στην πρώτη τους εμφάνιση.

 Ο πρώην ντράμερ και εκ των ιδρυτικών μελών των Slayer, ο γεννημένος στην Αβάνα της Κούβας Dave Lombardo, κάνει άλλη μια μουσική στροφή. Πάντα όμως στα rock πλαίσια, δημιούργησε μια punk μπάντα, τους Dead Cross. Και φυσικά πολλοί φαν του "the godfather of double bass" με αγωνία αναμέναμε να ακούσουμε τα πρώτα δείγματα από την νέα του μουσική προσέγγιση.

 Οι Dead Cross, που αποτελούνται από τους, εκτός του Dave Lombardo,Justin Pearson, Mike Crain και Gabe Serbian, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση  στο club The Casbah του San Diego της California. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, το πρώτο δείγμα τους:



 Ο ίδιος ο Lombardo είχε δηλώσει πως θα παίξουν ασυμβίβαστο "brutal punk" και φυσικά, όπως συνηθίζει, κράτησε τον λόγο του.  άλλωστε το κομμάτι Crushed Under the Wheels of Progress το αποδεικνύει περίτρανα.



 Και συνεχίζει της δηλώσεις του, ανυπομονώντας για τις ηχογραφήσεις του στούντιο άλμπουμ: "Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαστε έτοιμοι να ηχογραφήσουμε οτιδήποτε, αλλά θα ήθελα ως το τέλος του 2015 να κυκλοφορήσουμε  κάτι, δύο singles για αρχή και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ την επόμενη χρονιά (2016). Το δικό μας μουσικό εργαστήριο βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα, έτσι δεν νομίζω η μουσική δημιουργία να αποτελέσει κάποιο πρόβλημα. Αυτοί οι φίλοι μου (οι υπόλοιποι μουσικοί της μπάντας)  εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με μένα. Πολλά έμαθα βρισκόμενος σε αυτήν την (μουσική) βιομηχανία και καμιά φορά καλύτερα να πιάσεις μόνος τον ταύρο από τα κέρατα, παρά να περιμένεις από άλλους."

 Όπως δείχνουν τα λεγόμενα του ντράμερ, σύντομα το όνομα Dead Cross θα εμφανίζεται πιο συχνά στα μουσικά δημοσιογραφικά σαλόνια.

Από το Rock Overdose,
Και τον Jacek Maniakowski

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου