6 Δεκ 2015

Στούντιο ηχογράφησης μέσα σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως!


 O Κώστας Καλημέρης, είναι διακεκριμένος παραγωγός και τεχνικός μίξης. Έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ως παραγωγός σε περίπου 300 άλμπουμ των οποίων τα 200 είναι χρυσά ή πλατινένια. Έχει δημιουργήσει το Resort Recording Studio “Black Rock” το οποίο είναι το μοναδικό στούντιο διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα.. Το στούντιο ηχογράφησης βρίσκεται μέσα σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και πάρα πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν ηχογραφήσει εκεί, βρίσκοντας το κατάλληλο μέρος που τους προσφέρει εκτός από ένα εξαιρετικό στούντιο ηχογράφησης και μια διαμονή πολυτελέστατη.

 Οι Joe Bonamassa,  Justin Bieber,  Bring Me The Orizon, Steve Harris, One Republic είναι κάποιοί από τους καλλιτέχνες που ηχογράφησαν στα Black Rock Studios. Η φήμη του Black Rock έχει εξαπλωθεί και όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες θα το επισκεφτούν στο μέλλον καθώς τα μεγαλύτερα περιοδικά του είδους έχουν κάνει εξαιρετικά ρεπορτάζ προωθώντας το ως ένα διεθνών προδιαγραφών στούντιο σε μια εξαίσια τοποθεσία.

 Ο Κώστας Καλημέρης θεωρείται από πολλούς ως ο πιο επιτυχημένος  παραγωγός και τεχνικός ήχου στην Ελλάδα και όχι άδικα, οι εξαιρετικές παραγωγές του και οι συνεργασίες του με μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής το επιβεβαιώνουν.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου