18 Δεκ 2015

Οι πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες για το 2016.


 Βρισκόμαστε στο τέλος του 2015 και οι περισσότεροι από εμάς φτιάχνουμε τις λίστες μας με τα καλύτερα της χρονιάς. Αδιαμφισβήτητα το 2015 ήταν μια καλή χρονιά μουσικά, με εξαιρετικές κυκλοφορίες και λίγες απογοητεύσεις. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά δισκογραφικά.

 Ο David Bowie επανέρχεται δισκογραφικά μέσα στο 2016 με το νέο του άλμπουμ “Blackstar” στις 8 Ιανουαρίου. Επίσης οι άρχοντες του progressive metal Dream Theater θα κυκλοφορήσουν το πολλά υποσχόμενο concept άλμπουμ “The Astonishing” στις 29 Ιανουαρίου. Oι Megadeth με νέο line up, θα κυκλοφορήσουν το Dystopia” στις 22 Ιανουαρίου και ο Elton John θα κυκλοφορήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά “Wonderful Crazy Night”.


 Oι Last In Line που αποτελούνται από μέλη της μπάντας του Dio επίσης θα κυκλοφορήσουν άλμπουμ στις 19 Φεβρουαρίου με τον τίτλο “Heavy Crown”, οι symphonic metal gods Rhapsody Of Fire το “Into The Legend”και οι δικοί μας Rotting Christ το “Rituals”στις 12 Φεβρουαρίου. Το 2016 θα έχουμε και επανακυκλοφορίες των “Paranoid”, “Master Of Reality” των Black Sabbath σε deluxe edition, όπως επίσης και οι Rush θα επανακυκλοφορήσουν το “Snakes And Arrows”με μπόνους υλικό. Ο Εric Clapton επανακυκλοφορεί το “The Studio Album Collection 1970 – 1981 και ο Phil Collins το “Face Value: Deluxe Edition”.


 Νέες δισκογραφικές δουλειές αναμένουμε και από τους Metallica, Meat Loaf, Ozzy Osbourne, SixxAM, Adler, Steve Perry, Bruce Springsteen δίχως όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.


 Με μια πρώτη ματιά η χρονιά προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα και αναμένεται να μας χαρίσει πλούσιες συγκινήσεις και ελπίζω ελάχιστες απογοητεύσεις.



Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτης Κωνσταντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου