23 Δεκ 2015

Αυτό είναι το διαβόητο γράμμα το Charles Manson στον Marilyn Manson.


 Δεν είναι κρυφό ότι ο Marilyn Manson (aka Brian Warner) έχει πάρει το όνομα του από δύο διασημότητες διαφορετικού επιπέδου φήμης. Την Marilyn Monroe και τον Charles Manson. Η μία ήταν μια διάσημη ηθοποιός και μοντέλο που αυτοκτόνησε, ο άλλος ένας έγκλειστος για δολοφονική συνωμοσία.

 Και τώρα έχει εμφανιστεί ένα γράμμα από το δεύτερο μέρος του ονόματος του Brian. Ανακαλύφθηκε από ένα μέλος του fansite του Charles Manson το 2012, το χειρόγραφο γράμμα που στάλθηκε στον Marilyn Manson δε φαίνεται να βγάζει και πολύ νόημα, αλλά δίνει μια εκ των έσω ματιά στη ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που βρίσκεται στη φυλακή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.



Προς τον Marilyn Manson,

 Έχει περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσω να φτάσω εκεί από όπου μπορώ τον Marilyn Manson. Τώρα έχω άλλο ένα χαρτί να παίξω, κοιτώντας τη μη κερδοσκοπική μου, ATWA, και δίνοντας στον Manson ότι νομίζεις ότι έρχεται από τον αέρα, τα δέντρα, το νερό και εσένα. Ή θα πληρώσω στον Manson ότι νομίζει ότι του έρχεται. Τη μουσική που έχει κάνει τον Manson έναν διάβολο του Abraxas, και είμαι σίγουρος ότι θα θέλεις λίγο από αυτό που έχω όπως το έχω. Είναι πολύ εκτός ισορροπίας. Πέρα από το καλό, το κακό, το σωστό και το λάθος. Ότι δεν κάνεις είναι αυτό που θα κάνω. Έκανες ένα τραγούδι για να τραγουδάμε μαζί και το άφησες και είπες ότι με γλίτωσες από πολλά βήματα. Δε χρειάζεται, δεν είναι μία ανάγκη ή ένα θέλω. Και αρκετά άλλα παράδοξα που δεν βγάζουν νόημα μαζί με κάποιους κωδικούς.




Από όσο γνωρίζουμε, ο Marilyn Manson δεν έχει απαντήσει ακόμη.



Από το Rock Overdose,
Και τον Κώστα Σοφιανόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου