22 Δεκ 2015

DEATH: Πρώην μέλη τους θυμούνται τον Chuck στην 14ή επέτειο από τον θάνατο του.


 Τα πρώην μέλη των Death Terry Butler, Rick Rozz, James Murphy μαζί με τον πρώην τραγουδιστή των Control Denied Tim Aymar έδωσαν συνέντευξη σχετικά με την 14ή επέτειο από τον θάνατο του μέγιστου Chuck Schuldiner την οποία μπορείτε να ακούσετε audio.

 Η Relapse records θα κυκλοφορήσει ένα Death Tab book που θα περιέχει 21 κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους και θα είναι διαθέσιμο τα χριστούγεννα.

 Το 1993 οι Death κυκλοφόρησαν το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους “IndividualThought Patterns” το οποίο ήταν το πιο τεχνικό και progressive άλμπουμ τους με τον Chuck να ξεδιπλώνει όλα τα ταλέντα και τη μουσική ιδιοφυία του. Το 2016 το άλμπουμ θα αναβιώσει καθώς επρόκειτo να παιχτεί live από τους Death DTA μαζί με αρκετά κλασικά κομμάτια της δισκογραφίας τους. Οι Death TDA αποτελούνται από τους Steve Di Giorgio ( Death,Testament,Shadus ), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel ), Bobby Koelble ( Death ), Max Phelps (Exist ).Η περιοδεία τους European Thought Patterns ξεκινάει το 2016 με συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ μαζί με μπάντες όπως οι Kreator, Obituary, Carcass.



Απο το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου