30 Δεκ 2015

Μanager των Motorhead: Η διάγνωση καρκίνου στον Lemmy, του έδινε όριο ζωής από 2 έως 6 μήνες...


 Στον frontman των Motorhead Lemmy Kilmister δόθηκε διορία «δύο έως έξι μήνες για να ζήσει», όταν του είπαν ότι είχε καρκίνο στο τελικό στάδιο, στις 26 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν από το θάνατό του.

 Ο επί πολλά χρόνια manager του συγκροτήματος Todd Singerman αποκάλυψε στο Sky News ότι ο Lemmy πήγε στο νοσοκομείο δύο ημέρες μετά το πάρτι των εβδομηκοστών γενεθλίων του στο κλαμπ Whisky A Go Go στο Χόλιγουντ στη Καλιφόρνια, στις 13 Δεκεμβρίου, επειδή δεν αισθανόταν καλά. Αν και οι γιατροί αρχικά του είπαν ότι ήταν μια χαρά, αποφάσισαν να κάνουν μια ‘σάρωση’ του εγκεφάλου πριν από την αποδέσμευση του επειδή “η ομιλία του τους είχε φανεί λίγο περίεργη. Θέλαμε να δούμε αν ίσως είχε πάθει ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η σάρωση αποκάλυψε όγκους στον εγκέφαλο και το λαιμό του Lemmy.”

 Ο Singerman δήλωσε στο Sky News της Δευτέρας:Κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα, μόλις μάθαμε το Σάββατο, πριν από δύο μέρες, ότι είχε καρκίνο, και ο γιατρός του είπε ότι είχε δύο έως έξι μήνες για να ζήσει. Ο Lemmy πέθανε σήμερα, καθώς εγώ έκανα τηλεφωνικές κλήσεις στα υπόλοιπα μέλη των Motorhead, Phil Campbell και Mikkey Dee, λέγοντάς τους να έρθουν έξω να τον δουν , ώστε να μπορούν να έχουν μαζί του ένα τελευταίο αντίο, ενώ ήταν ακόμα αισιόδοξος και όλα αυτά που του συνέβησαν . Δεν αισθανόταν πολύ δυνατός. Ποτέ δεν περίμενε να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο. "

 Ο Singerman πρόσθεσε: Αυτός (ο Lemmy) γύρισε στο σπίτι από την περιοδεία, και κάναμε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων για αυτόν στο Whisky A Go Go. Οι φίλοι του ήρθαν και έπαιξαν μουσική. Δύο ημέρες αργότερα, θα μπορούσα να πω ότι δεν αισθάνονταν πολύ καλά , για αυτό τον πήγαμε στο νοσοκομείο, εκεί τον άφησαν να φύγει, αλλά στη συνέχεια, μετά τη σάρωση του εγκεφάλου βρήκαν τον καρκίνο στον εγκέφαλο του και το λαιμό του. Ήρθε ο γιατρός με τα αποτέλεσμα των εξετάσεων μια-δυο μέρες αργότερα και είπε “Είναι οριστικό. "

 Παρά την καλή υγεία του Lemmy λόγω των εξετάσεων που έκανε κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, ο Singerman δήλωσε ότι η διάγνωση του καρκίνου "τους έπιασε όλους προ εκπλήξεως”. “Ο καρκίνος ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτήκαμε ότι θα είχε ποτέ. Όταν το σκέφτομαι, ο Lemmy είχε επισκεφτεί τον κάθε γιατρό στο κάθε νοσοκομείο σε όλο τον κόσμο και κανείς δεν είχε βρει κάτι τέτοιο . Αυτό μας ήρθε σαν ένα τεράστιο σοκ. "

 Ο Singerman είπε επίσης για τον τρόπο ζωής του Lemmy που ήταν σε αντίθεση με οποιουδήποτε άλλο rocker. Δήλωσε χαρακτηριστικά : “Είμαι μαζί του σχεδόν 25 χρόνια. Μισό γαλόνι Jack Daniels ,δύο με τρία πακέτα τσιγάρα και κάποια άλλα ‘μικρά αγαπημένα του’ πράγματα, υπήρχαν στη καθημερινότητα του.”

 "Πρόσφατα άλλαξε κάποιες από τις συνήθειες του- αν και  ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω-, αλλά νόμιζε πως ήταν πιο υγιεινό στο να μεταπηδήσει σε βότκα με πορτοκάλι."

 Και πρόσθεσε: “Ακόμα θυμάμαι ένα μεγάλο απόσπασμα από ένα άρθρο του παρελθόντος. Ο Lemmy των Motorhead, κάνει τον Κιθ Ρίτσαρντς τωνRolling Stones να μοιάζει με ένα χρυσό κορίτσι. Αυτός ο τύπος ζούσε τη κάθε μέρα και δεν υπήρξε ποτέ ένα διάλειμμα στο ενδιάμεσο. Ήταν ο τελευταίος πραγματικός Rock Star που είχε μείνει, αν με ρωτάτε."


Από το Rock Overdose
Και τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου