22 Αυγ 2015

SLASH & AXL ROSE συμφιλιώθηκαν! Πιο κοντά η πιθανότητα reunion


 Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N Roses, Slash, συμφιλιώθηκε με τον Axl Rose, 6 χρόνια μετά τον περιβόητο χαρακτηρισμό του από τον τραγουδιστή ως «καρκίνο».

 Σε συνέντευξή του σε Σουηδική εκπομπή, για το λανσάρισμα του νέου smartphone της Marshall London, ο κιθαρίστας ανέφερε σε τι κατάσταση βρίσκονται με τον Axl Rose. 

«Καιρός ήταν, ξέρεις. Είμαστε εντάξει πλέον. Κάναμε στην άκρη όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που επικρατούσαν μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια.»

 Με αφορμή αυτό, λοιπόν, προέκυψε η ερώτηση για ένα πιθανό reunion των Gun s N Roses με το κλασσικό line up. Η απάντησή του: «Δεν θα μπορούσα να σου απαντήσω αυτό, όμως. Ας αλλάξουμε θέμα, γιατί αυτό είναι παλιό.»

 Επίσης, στις 7 Μαΐου, στην ίδια ερώτηση έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση: 
«Πρέπει να προσέχω τι θα πω, τώρα. Αν όλοι θέλουν να το κάνουμε και για τους κατάλληλους λόγους, πιστεύω οι οπαδοί θα το λάτρευαν. Ίσως κάποια στιγμή να το δοκιμάσουμε.»

 Σχετικά με το «ποιοι είναι οι κατάλληλοι λόγοι»
«Δύσκολο αυτό. Γίνεται πολύ σύνθετο θέμα. Αφορά τα παιδιά στη μπάντα.»
Αν είναι πιθανό να γίνει:
«Ποτέ μη λες ποτέ»

 Βέβαια αναλογιζόμενοι το γεγονός της αποχώρησης από τη μπάντα του κιθαρίστα Darren Jay "DJ" Ashba, αλλά και του Ron "Bumblefoot" Thal, και ενώ η μπάντα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τους αντικαταστάτες της, όλα πλέον είναι πιο πιθανά!


Από το Rock Overdose,

Και τον Γιάννη Πιτσάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου