16 Αυγ 2015

Ο Neil Young διδάσκει κιθάρα στην Meryl Streep

Meryl Streep - Neil Young

 Η Meryl Streep προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο της ρόλο, στην επικείμενη ταινία ‘Ricki and the Flash’. Η κορυφαία ηθοποιός, αφού πέρασε έξι μήνες στους οποίους έμαθε να παίζει κιθάρα για να ενσαρκώσει μία ρόκσταρ, είχε την τύχη να κάνει μαθήματα με άλλον ένα μεγάλο «δάσκαλο» της κιθάρας, τον Neil Young.


 Η πολυνίκης των Όσκαρς, συναντήθηκε με τον Καναδό καλλιτέχνη στο Jacob Burns Film Center της Νέας Υόρκης, για να μάθει την τέχνη της παραμόρφωσης της κιθάρας. Ο μουσικός, όπως μπορείτε να δείτε στο κλιπάκι που ακολουθεί, συμβουλεύει την ηθοποιό να γυρίσει τα κουμπάκια στις μέγιστες ρυθμίσεις, ενώ στη συνέχεια της επιδεικνύει τη δύναμη της παραμόρφωσης και της ανάδρασης, με ένα απλό γραντζούνισμα, το οποίο μετατρέπει την κιθάρα σε βρυχώμενο θηρίο.

 «Η κιθάρα κάνει όλη τη δουλειά.», λέει ο… μετριόφρων Young στην Streep, ενώ το μάθημα τελειώνει με την ηθοποιό να υποκλίνεται στον Νονό της Grunge.

Δείτε εδώ το κλιπάκι από τη συνάντηση της Meryl Streep με τον Neil Young:


 Να σημειώσουμε παρόλα αυτά, ότι αν και ο χαρακτήρας που υποδύεται η Streep στην νέα ταινία, μία υπάλληλος σούπερ μάρκετ την ημέρα και ρόκσταρ τη νύχτα, διασκευάζει αρκετά κομμάτια από καλλιτέχνες όπως οι Bruce Springsteen, Tom Petty και Lady Gaga, δεν τραγουδάει κάποια επιτυχία του Neil Young στη μεγάλη οθόνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου