10 Αυγ 2015

Ο Dave Grohl συμμετέχει σε τραγούδι των Bl’ast!, το πρώτο του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια!

Dave Grohl

 Νέα συνεργασία του frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, με τους hardcore Bl’ast!, για το νέο τους υλικό, μετά από 20 χρόνια!

 Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ  ‘Take the Manic Ride’ το 1989, και τώρα επιστρέφει με το κομμάτι ‘For Those Who’ve Graced the Fire!’, με τον Dave Grohl στα ντραμς, και το μέλος των Black Flag, Chuck Dukowski, στο μπάσο. Το διάστημα αυτό, οι Bl’ast! δουλεύουν με τον πρώην ντράμερ των Queens Of The Stone Age, Joey Castillo, και με τον Nick Oliveri.



 Γυρνώντας στα των Foo Fighters, ας θυμηθούμε την προσπάθεια των fans τους στην Cesena της Ιταλίας να πείσουν το συγκρότημα να επισκεφθεί την πόλη τους για μια συναυλία, με 1.000 μουσικούς να τραγουδούν και να παίζουν ταυτόχρονα το τραγούδι του 1999, ‘Learn To Fly’εδώ. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία και έτσι ο Dave Grohl και η μπάντα του θα τιμήσουν την Cesena.

 Μάλιστα, ο διοργανωτής της ιδέας αυτής, Fabio Zaffagnini, δήλωσε στην The Guardian ότι ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε διαδικτυακά την προσπάθεια αυτή. 
Άρχισα να κλαίω σαν μωρό. Δεν είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά μου βγήκαν τόσα πολλά.

Και όταν είδε την απάντηση από τον ίδιο τον Grohl:


 Όταν το πρωτοείδα, νόμιζα πως είναι πλάκα. Αφού συνειδητοποίησα ότι ήταν αυτός, άρχισα ξανά να κλαίω! Δεν κλαίω συχνά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που είχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου