28 Αυγ 2015

MOTÖRHEAD: Διέκοψαν το show τους εξαιτίας προβλήματος υγείας του Lemmy!

 Οι MOTÖRHEAD αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη χθεσινή εμφάνισή τους στο Salt Lake City χθές  (Πέμπτη, 27 Αυγούστου) ενώ ήδη βρισκόταν επάνω στη σκηνή έχοντας παίξει μόλις 3 τραγούδια, καθώς ο Lemmy, δεν αισθανόταν καλά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Lemmy παραπονέθηκε πως δε μπορούσε να αναπνεύσει καλά ή ότι τον πονούσε η πλάτη του και έτσι ζητώντας συγνώμη από το κοινό αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την σκηνή.

 Σε ανακοίνωσή τους στην σελίδα τους στο facebook οι MOTÖRHEAD έδωσαν την εξής εξήγηση για το τι πραγματικά συνέβη και αναγκάστηκαν να διακόψουν την συναυλία τους στο Salt Lake City : «Ο κόσμος είναι υπέροχος, αλλά το υψηλό υψόμετρο στο Salt Lake City σε εμποδίζει να αναπνεύσεις καλά. Αυτό συνέβη και με τον Lemmy  το βράδυ και ο ίδιος αισθάνεται πολύ χάλια που αναγκάστηκε να διακόψει το show μας. Ο Lemmy εκτιμά το ενδιαφέρον όλων σας για την υγεία του. Οι οπαδοί μας πάντα συσπειρώνονται γύρω μας!»

 Η υγεία του Lemmy, ο οποίος φέτος έγινε  69 ετών έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα αρκετές ακυρώσεις σε εμφανίσεις της θρυλικής μπάντας, παρόλα αυτά ο Lemmy δε το βάζει κάτω, ενώ όπως έχει δηλώσει δε φοβάται το θάνατο και προτιμά να πεθάνει όρθιος στη σκηνή!

To 22o album των MOTÖRHEAD κυκλοφόρησε σήμερα 28/8/2015 , με τίτλο Bad Magic ενώ θα ακολουθήσει και επετειακή ευρωπαϊκή περιοδεία λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα!




The people are great, but the air is just too thin. The high altitude makes it difficult for breathing, and that’s what...
Posted by Official Motörhead on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

by Rock Overdose 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου