21 Αυγ 2015

DAVE GROHL: "Έχω συμπτώματα κοινωνικού άγχους."



 Σύμφωνα με το The Pulse of Radio, o frontman των Foo Fighters Dave Grohl, δήλωσε σε μια συνέντευξή του πως υποφέρει από κοινωνικό άγχος κι είναι ιδιαίτερα αγχωμένος σχετικά με την παρουσία του στα φετινά Emmy Awards στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς η μπάντα θα απονεμηθεί με τέσσερα βραβεία λόγω της σειράς ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ για τους Foo Fighters με τίτλο “Soinic Highways”.


 Ο Grohl είπε: «Πρόκειται για μια τρελή βραδιά, πραγματικά δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ. Νιώθω σαν παιδί που είναι η πρώτη του ημέρα σε νέο σχολείο. Μάλλον θα καθίσω κάτω κι απλά θα περιμένω να δω ποιος θα θέλει να μου μιλήσει. Έχω συμπτώματα κοινωνικού άγχους. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά σε δωμάτια σαν αυτό, δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου. Βάλτε με στα Grammys. Ξέρω τους πάντες εκεί, θα έχω κι ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι θα συμβεί.»

 Το μπουκάλι ουίσκι που αναφέρει ο Grohl, του ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις, όπως είχε πει σε άλλη συνέντευξη του αρκετό καιρό πριν: «Κάθε φορά που εμφανίζομαι σ’ ένα festival, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να παίρνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να χτυπάω όλες τις πόρτες για να δω ποιοι είναι οι πιο αστείοι άνθρωποι εκεί μέσα. Θα πάθεις πλάκα από το πόσο τρελό είναι αυτό το πράγμα.»


Από το Rock Overdose,
Και τον Μιχάλης Ζουναράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου