14 Αυγ 2015

Αυτές είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις του Morrissey για το ‘The Headmaster Ritual’

The Smiths

 Εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος καθημερινός άνθρωπος, με μια βόλτα στο υπόγειο, θα βρίσκαμε -στην καλύτερη- καμιά παλιά φωτογραφία από το Δημοτικό και θα την ανεβάζαμε Facebook για να κάνουμε χαβαλέ. Όταν, όμως, είναι ο πρώην ντράμερ τωνThe Smiths, μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα από κάτι τέτοιο.


 Χθες, λοιπόν, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Mike Joyce, ανέβασε τη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- απεικονίζει τις χειρόγραφες σημειώσεις του Morrissey για το κομμάτι ‘The Headmaster Ritual’. Ο Joyce έγραψε πως τις βρήκε τυχαία στο υπόγειό του, τακτοποιώντας κάποια κουτιά.

Δείτε την ανάρτηση:


Just been in the basement sorting out some boxes and here's a little snippet of what I found. These hand written lyrics by Moz for 'The Headmaster Ritual'
Posted by Mike Joyce on Wednesday, 12 August 2015

 Το εν λόγω κομμάτι ήταν το εναρκτήριο κομμάτι του δεύτερου δίσκου των The Smiths, ‘Meat Is Murder(1995), και “τα βάζει” με το εκπαιδευτικό σύστημα, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι χειρόγραφοι στίχοι είναι πανομοιότυποι με αυτούς που τελικά τραγουδήθηκαν.



by straight on music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου