13 Αυγ 2015

Σόλο άλμπουμ του Kurt Cobain θα κυκλοφορήσει το Νοέμβρη!


 Αυτό κι αν είναι νέο! Λίγο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ‘Montage of Heck’ για τη ζωή του θρυλικού frontman των NirvanaKurt Cobain, η Universal Music πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια του και, φυσικά, η αγωνία αλλά και η περιέργεια χτυπούν κόκκινο!


 Η μαγική μέρα της κυκλοφορίας του -χωρίς τίτλο μέχρι στιγμής- LP θα είναι η 6η Νοεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή με τη “φυσική” κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, Brett Morgen, το άλμπουμ θα περιέχει όλη τη μουσική του ντοκιμαντέρ αλλά και μια ντουζίνα ηχητικών μοντάζ, ακόμα κι ένα κωμικό σκετσάκι! Φυσικά, όλα αυτά τα στοιχεία στοιχειοθετήθηκαν έπειτα από άπειρες ώρες ψαξίματος των αρχείων του Kurt Cobain, όπως δήλωσε ο Morgen.


 Ο Morgen δήλωσε στο Billboard ότι όλα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε ακούγοντάς τα, να νιώθεις πως είσαι στο σαλόνι του Kurt, βλέποντάς τον να δημιουργεί. Σύμφωνα με τον Morgen, αν και δεν είναι ολοκληρωμένα κομμάτια, είναι πολύ ιδιαίτερα και βοηθούν τον ακροατή στο να κατανοήσει και να γνωρίσει τον Kurt τόσο ως καλλιτέχνη όσο και ως άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου