27 Αυγ 2015

Guns N Roses: Φήμες για reunion show το 2016



 Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N 'Roses, Slash επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι τα ξαναβρήκε με τον τραγουδιστή της μπάντας Axl Rose, το γεγονός αυτό ήρθε για να «ανησυχήσει» ευχάριστα τους απανταχού οπαδούς της μπάντας … και όχι μόνο καθώς κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό φήμες σχετικά με πιθανή επανένωση του original Line up της μπάντας.


 Όμως, λίγες μέρες πριν ο Slash ανακοινώσει πως τα ξαναβρήκε με τον Axl, μία επιπλέον είδηση «έσκασε» , γεγονός που ενισχύει την φήμη για επανένωση της μπάντας -  από τον James Young, ιδιοκτήτη του δημοφιλούς rock n roll bar «Cherry Bar» στη Μελβούρνη.
O Young δήλωσε στο Triple M Radio τα εξής:Άκουσα την πιο εκπληκτική φήμη αυτή τη βδομάδα, από ένα πολύ καλά πληροφορημένο φίλο της μουσικής βιομηχανίας, που μου έδωσε το όνομα της Headline μπάντας για το φεστιβάλ Soundwave την επόμενη χρονιά. Η  … μυστηριώδης μπάντα, ήρθε για να «σώσει» το φεστιβαλ και πλέον της ανήκει, θα γίνει μεγάλος ντόρος! Όμως για ποια μπάντα πρόκειται; Φαντασιώνομαι τους : Steven Adler, Izzy Stradlin, Duff McKagen, Slash and Axl Rose, την επανένωση δηλαδή του original Appetite for Destruction Guns N’ Roses lineup, μπορείτε να το διανοηθείτε; Θα είναι απίστευτο! Είναι μια φαντασίωση που με κρατά ξάγρυπνο πολλές νύχτες!»

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου