18 Αυγ 2015

Ο David Gilmour δημοσίευσε ένα teaser του επερχόμενου ‘5 A.M.’ και ένα unboxing video

David Gilmour

 Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου – έχει οριστεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘Rattle That Lock’, o David Gilmour μας έκανε ένα sneak peak του δεύτερου single του ‘5 Α.Μ’.


 Βασιζόμενοι στο short clip, που βρίσκεται παρακάτω, μπορούμε να πούμε πως το ‘5 Α.Μ’ είναι ένα ατμοσφαιρικό, γραμμένο σε ελάσσονα κλίμακα (μινόρε) ακολουθώντας τα χνάρια του ‘Shine On You Crazy Diamond’. Το βίντεο δείχνει τον πρώην κιθαρίστα των Pink Floyd, έναν από τους πιο ξεχωριστούς κιθαρίστες που έχουν αποτελέσει ορόσημο στη μουσική σκηνή. Ο Gilmour έχει την ικανότητα να εκφράζει τα συναισθήματα με λίγες μόνο blues νότες από την Fender Stratocaster του.

Oι λεπτομέρειες του επικείμενου άλμπουμ. 

Η tracklist του δίσκου είναι η εξής:
1.    ‘5 A.M.’
2.    ‘Rattle That Lock’
3.    ‘Faces Of Stone’
4.    ‘A Boat Lies Waiting’
5.    ‘Dancing Right In Front Of Me’
6.    ‘In Any Tongue’
7.    ‘Beauty’
8.    ‘The Girl In The Yellow Dress’
9.    ‘Today’

Το εξώφυλλο του δίσκου:

David Gilmour - 'Rattle That Lock' / Εξώφυλλο

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία ως απλό CD, gatefold βινύλιο, deluxe CD/DVD και deluxe CD/Blu-ray αλλά και standard ψηφιακή και deluxe ψηφιακή έκδοση.

 Το unboxing video παρουσιάζει το περιεχόμενο των διαφορετικών μορφών με τις οποίες θα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Αυτοί που θα αγοράσουν την έκδοση με το βινύλιο, πέρα από αυτό θα λάβουν και ένα 16-σέλιδο βιβλίο με στίχους, οι φωτογραφίες του οποίου είναι από τη σύζυγο του David Gilmour και τους συνεργάτες του. Η Deluxe έκδοση περιλαμβάνει δύο σκληρόδετα βιβλία: μια 32-σέλιδη επέκταση του βιβλίου που περιέχεται στο βινύλιο και ένα αντίτυπο του βιβλίου ‘Paradise Lost’ του John Milton, που αποτελεί την πηγή έμπνευσης του ‘Rattle That Lock’, μια αφίσα, μια κάρτα ταχυδρομείου, μια πένα καθώς και dvd με βίντεο και ντοκιμαντέρ.

 Το ‘Rattle That Lock’ είναι ο πρώτος δίσκος του David Gilmour μετά το 2006 με το ‘On An Island’. Τον επόμενο μήνα ο David Gilmour θα δώσει διάφορες συναυλίες στην Ευρώπη ενώ έχει προγραμματίσει διάφορες εμφανίσεις στις Η.Π.Α.  την άνοιξη του 2016.
Δείτε το teaser και το unboxing video παρακάτω και θυμηθείτε το πρώτο κομμάτι του δίσκου, για το οποίο είχε συνεργαστεί με χορωδία φυλακής!




UPDATE: Κυκλοφόρησε νέο, εντυπωσιακό, animated βίντεο για το ‘Rattle That Lock’. Δείτε το παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου