16 Νοε 2015

O κόσμος της μουσικής αντιδρά στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού. Foo Fighters, U2 ακυρώνουν περιοδεία και συναυλίες, συμπαράσταση από παντού.

2002

 Με μαζικό τρόπο αντιδρά ο κόσμος της μουσικής στις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλισαν το Παρίσι. Όλα τα συγκροτήματα που είχαν προγραμματίσει συναυλίες στην γαλλική πρωτεύουσα τις ακύρωσαν ενώ οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ότι ματαιώνουν συνολικά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Οι U2 και Deftones επρόκειτο να παίξουν αυτές τις ημέρες στο Παρίσι με τους δεύτερους να είχαν προγραμματίσει τριήμερη συναυλία στο Μπατακλάν όπου εκδηλώθηκε η μια από τις πολύνεκρες επιθέσεις.

 Οι Jared Leto, AC/DC, The National, Imagine Dragons, Wolf Alice, The Foals εξέφρασαν μέσω twitter και Facebook την συμπαράστασή του στον γαλλικό λαό για την επίθεση που δέχθηκε από τους ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού Κράτους. Από την πλευρά τους, οι Coldplay έπαιξαν στο Los Angeles, live το “Imagine” του John Lennon προς τιμήν των θυμάτων, ενώ στο Internet έχει ξεκινήσει καμπάνια για να βρεθούν στην πρώτη θέση των charts οι Eagles Of Death Metal στην διάρκεια της συναυλίας των οποίων εκδηλώθηκε η επίθεση στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου