18 Νοε 2015

DAVE MUSTAINE: Έχουμε αγκαλιάσει το κομμάτι του εαυτού μας που μας έκανε μια πιο thrash μπάντα!



 Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Dave Mustaine των Megadeth παραχώρησε τις εξής δηλώσεις:


 Για το γεγονός ότι ο υπ αριθμόν 15 νέος δίσκος της μπάντας, με τίτλο Dystopia κυκλοφορεί τον Ιανουάριο: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Κάθε νέα κυκλοφορία είναι συναρπαστική. Βλέπεις, είναι σαν να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει ένα παιδί. Έχεις ένα υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις την όλη διαδικασία να συμβαίνει. Γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο καλά θα πάει ένας δίσκος πριν βγει. Έχεις ελπίδες για αυτό και… Ναι, πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε πολλές ελπίδες για αυτό τον δίσκο.”

 Όσον αφορά την επιρροή που άσκησαν οι Kiko Loureiro και Chris Adler στην παραγωγή του δίσκου: “Εξαρτάται. Ο βαθμός στον οποίο μπορούν να επηρεάσουν μια μπάντα έγκειται στο επίπεδο της θέλησης και στο επίπεδο που είναι ανοιχτόμυαλοι αυτοί που γράφουν και παράγουν τον δίσκο. Κάποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος μουσικός όλων των εποχών αλλά αν δεν του επιτραπεί να δείξει το ταλέντο του αποτελεί απλά μια ακόμη χαμένη ευκαιρία. Εγώ κοιτάω κιθαρίστες στους οποίους άλλοι δεν θα κοιτούσαν τόσο εύκολα. Κοίτα τον Marty Friedman, τον Chris Poland, τον Kiko. Είναι όλοι τους πάνω στο ίδιο μονοπάτι, όμως ο καθένας με τον διαφορετικό, μοναδικό τους τρόπο. Ο Chris από την άλλη είναι ένας πολύ δυνατός μουσικός του οποίου το στυλ αντικατοπτρίζει το στυλ των Megadeth στα πρώτα τους χρόνια, όταν παίζαμε με μία πιο jazz πινελιά την μουσική μας. Οπότε είναι καλό που μπορούμε να γυρίσουμε πίσω σε αυτό το πράγμα με τον νέο δίσκο.”

 Σχετικά με την δήλωσή του ότι ήθελε να επιστρέψει στις ρίζες της (η μπάντα) και να κάνει ένα thrash metal album: “Λοιπόν, το ότι θέλεις να κάνεις κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί. (γέλια) Βλέπεις, υπάρχουν πολλές φορές που το είπα αυτό στο παρελθόν και για τον τάδε ή δείνα λόγο δεν έγινε ποτέ.  Κάποιες φορές έφταιγα εγώ, κάποιες φορές άλλοι. Αλλά νομίζω ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια αγκαλιάσαμε αυτό το κομμάτι που μας έκανε μια πιο thrash metal μπάντα. Και για όλους μας είναι το πώς νιώθουμε και πως βλέπουμε τις ζωές μας την δεδομένη στιγμή.”

Από το Rock Overdose,

Και τον Θανάσης Πάσπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου