19 Νοε 2015

Η συγκινητική ανακοίνωση των Eagles of Death Metal.


Η συγκινητική ανακοίνωση των Eagles of Death Metal

 Την περασμένη Παρασκευή, οι rockers Eagles of Death Metal είχαν live στην αίθουσα συναυλιών του Παρισιού Le Bataclan, όταν ο χώρος δέχθηκε επίθεση. Ένοπλοι πυροβόλησαν μέσα στην αίθουσα συναυλιών κρατώντας πάνω από 100 ομήρους, σκοτώνοντας 89 ανθρώπους. Τουλάχιστον 129 δολοφονήθηκαν στις υπόλοιπες έξι επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Παρίσι εκείνο το βράδυ.


 Μετά το γεγονός, οι εκπρόσωποι του συγκροτήματος ανακοίνωσαν ότι τα μέλη του band ήταν ασφαλή. Αλλά ο διευθυντής της ομάδας, Nick Alexander, σκοτώθηκε στη βία, μαζί με τους Thomas Ayad, Marie Mosser, και  Manu Perez, τρία μέλη της δισκογραφικής τους. Η ομάδα δεν έχει κάνει δηλώσεις, μέχρι το πρωί της Τετάρτης, όταν κυκλοφόρησε μια συγκινητική δήλωση:

 "Ενώ η μπάντα είναι τώρα στο σπίτι ασφαλής, είμαστε σοκαρισμένοι και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη στη Γαλλία. Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι πρώτα απ 'όλα με τον αδελφό μας Nick Alexander και τους συντρόφους της δισκογραφική μας εταιρεία Thomas Ayad, Marie Mosser, και  Manu Perez, και όλοι οι φίλοι και οπαδοί των οποίων οι ζωές τους χάθηκαν στο Παρίσι, καθώς και τους φίλους τους, τις οικογένειές τους, και αγαπημένους. Παρά το γεγονός ότι πλέον συνδεόμαστε με θλίψη με τα θύματα, τους οπαδοί, τις οικογένειες, τους πολίτες του Παρισιού, και όλους εκείνους που πλήττονται από την τρομοκρατία, είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε μαζί, με τη νέα μας οικογένεια, ενωμένοι κάτω από ένα κοινό στόχο της αγάπης και της συμπόνιας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη γαλλική αστυνομία, το FBI, τις ΗΠΑ και το Γαλλικό κράτος , και ιδιαίτερα όλους εκείνους που στο σημείο μηδέν, μαζί μας βοήθησαν ο ένας τον άλλο όσο καλύτερα μπορούσαν κατά τη απερίγραπτη αυτή δοκιμασία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η αγάπη επισκιάζει το κακό.

Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου