3 Νοε 2015

DREAM THEATER: Νέο album, τίτλος, λεπτομέρειες και ευρωπαϊκή περιοδεία.


 Σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ των Prog Masters Dream Theater. Από ότι μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε, το άλμπουμ θα είναι concept, θα ονομάζετε “The Astonishing” και αναμένετε η κυκλοφορία του τις πρώτες μέρες του προσεχούς Φεβρουαρίου.. Μάλιστα στο page τους στο Facebook οι Dream Theater αποκάλυψαν το εξώφυλλο με αφορμή την περιοδεία που ετοιμάζουν σχετικά με αυτό.

 Όλα τα παραπάνω έρχονται προς επίρρωση της προτροπής των Dream Theater την προηγούμενη εβδομάδα προς τους οπαδούς τους, να διαλέξουν “στρατόπεδο”. The Great Northern Empire ή Ravenskill. Χθες δόθηκαν στους οπαδούς κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό. H “The Great Northern Empire” λοιπόν μας παρουσιάζεται από τον Mr Nafafyus (αυτοκράτορας της T.G.N.E.) ως η μητρόπολη της ελευθερίας (ή μήπως οχι;), που κατοικούν οι Novacs και κατέχουν μια απόκρυφη τεχνολογία την οποία εμφυτεύουν στον οργανισμό τους για να προστατεύουν το κάλο . Η δε “Ravenskill “ είναι ένα χωριό που ηγείται ο Arhys υιός του Marhys και επαναστατούν ενάντια σε αυτήν την μέθοδο και πολεμούν τους Novacs με όλα αυτά να συμβαίνουν το 2285!! Δυστυχώς περισσότερες λεπτομέρειες για το concept δεν υπάρχουν, άλλα είμαστε εν αναμονή…

 Επίσης οι Αμερικανοί prog masters θα ξεκινήσουν μια ιδιαίτερη περιοδεία στην Ευρώπη στις 18/2 από το Λονδίνο. Θα παίξουν το κλασικό τρίωρο “An Evening With..” παίζοντας όλο το νέο τους άλμπουμ. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι όλες οι συναυλίες θα λάβουν χώρα σε χώρους τύπου Μεγάρου Μουσικής, ανεβάζοντας τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη. Με την ευχή να το δούμε αυτό στην Ελλάδα, το Rockoverdose θα παρακολουθεί όλη την εξέλιξη της κυκλοφορίας του “The Astonishing” και θα σας ενημερώνει, ενώ σίγουρα θα βρεθεί σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη να σας μεταφέρει την μαγεία ενός τόσο μεγάλου γεγονότος στον ευρύτερο χώρο του heavy metal και όχι μόνο του progressive.



Από το Rock Overdose,
Και τον PanoYtsejamPetropoulo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου