18 Νοε 2015

EUROPE : Θα παίξουν ολόκληρο το "The Final Countdown" γιορτάζοντας έτσι την 30η επέτειο του άλμπουμ!


 Oι Hard Rock superstars Europe, αποκάλυψαν τα σχέδια τους για το 2016 και μέσα σε αυτά είναι η κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ καθώς και κάποιες ειδικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 30ής επετείου του κορυφαίου τους άλμπουμ The Final Countdown, όπως το να παίξουν σε κάποια shows ολόκληρο το άλμπουμ!


 Ο Joey Tempest μιλώντας αποκλειστικά στο Classic Rock “Roll Of Honour όπου οι Europe βραβεύτηκαν ως "καλύτερη επιστροφή μπάντας" με το comeback βραβείο, δήλωσε:
"Έχω παρευρεθεί ξανά σε ένα από αυτά (μιλώντας για τα βραβεία ) και είναι καταπληκτικό.  Οι Europe από την δημιουργία του The Final Countdown μέχρι και την επανένωση τους το 2003 έχουν φτάσει πολύ μακριά. Η επιτυχία ήταν δίκοπο μαχαίρι, αλλά μετά από 11 χρόνια και 5 νέα άλμπουμ πιστεύω πως η επιστροφή μας έχει στεφθεί με επιτυχία".

 Επίσης οι Europe έπαιξαν και μικρής διάρκειας set list κατά τη βράβευση τους.
Το The Final Countdown κυκλοφόρησε το 1986 και τους έκανε superstars πουλώντας πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και βγάζοντας 5 singles συμπεριλαμβανομένων και των Rock The Night, Carrie ομότιτλο κομμάτι όμως ήταν αυτό που τους καθιέρωσε και τους τοποθέτησε στην κορυφή των charts 25 χωρών.

 Η τελετή βράβευσης έγινε στο Λονδίνο στις 11 Νοεμβρίου και επίσης βραβεύτηκαν οι Queen ( Living Legends), ο Alice Cooper (Classic Album Award), και οι Iron Maiden ( Album Of The Year).



Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου