29 Νοε 2015

Οι λόγοι για τους οποίους δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη μπάντα από τους METALLICA.



 Ο κύριος  Vince Neilstein είναι Αμερικανός αρθρογράφος με πάρα πολλά χρόνια στα μέταλ δρώμενα. Ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει μεγαλύτερη μπάντα από τους Metallica και θέτει τα επιχειρήματα του.


 Υπάρχουν πάρα πολλές μπάντες που μπορεί κάποιος οπαδός να ακούσει και ανάλογα με τα γούστα του να επενδύσει και χρήματα. Το ίντερνετ δίνει την δυνατότητα να βρίσκεις στο λεπτό ότι θέλεις από μουσική ιδιαίτερα ότι σε εκφράζει. Ισχυρίζεται λοιπόν πως οι αστείρευτες επιλογές στη μουσική βιομηχανία καθιστούν αδύνατο για ένα οπαδό να έχει μόνο μια αγαπημένη μπάντα και αυτό με τη σειρά του καθιστά αδύνατο για μια μπάντα να φτάσει τα δυσθεώρητα ύψη πωλήσεων των Metallica. Επίσης τονίζει πως οι νέες μπάντες που χρησιμοποιούν brutal φωνητικά είναι δύσκολο να ακουστούν στο ραδιόφωνο, πόσο μάλλον να γίνουν mainstream και πως οι οπαδοί πια κατεβάζουν παράνομα τα άλμπουμ και δεν αγοράζουν πράγμα που καθιστά αδύνατο σε μπάντες να φτάσουν έστω και στα μισά των πωλήσεων των προαναφερθέντων. Οι εποχές έχουν αλλάξει και το κατόρθωμα των Metallica φαντάζει αδύνατο να συμβεί ξανά, αλλά ποτέ μη λες ποτέ τονίζω εγώ!

 Όπως και στο ποδόσφαιρο μετά τον Πελέ, υπήρξε ο Μαραντόνα και έπειτα Μέσι – Ρονάλντο , έτσι και στη μουσική μας υπάρχει περίπτωση να έχουμε τους νέους Metallica. Δύσκολο αρκετά; Ναι, ακατόρθωτο όμως όχι...

Από το Rock Overdose,

Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου