4 Νοε 2015

HELLFEST 2016: Δείτε το πλήρες line up!


 Γεμάτο μεγάλα ονόματα, δυναμικές επιστροφές και κραυγαλαίες αποχωρήσεις, το φετινό Hellfest αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του καλοκαιριού (όπως και κάθε καλοκαίρι φυσικά, αλλά ένα παραπάνω φέτος)! Στην φετινή διοργάνωση δεσπόζουν μεγαλόπρεπα τα ονόματα των Black Sabbath που μας χαιρετούν οριστικά με το The End tour μετά από την μεγάλη και ταραχώδη τους καριέρα (και την εναλλαγή ουκ ολίγων εξαίρετων τραγουδιστών κατά την διάρκεια αυτής) και των Rammstein που κάνουν μία πολύ μεγάλη επιστροφή δισκογραφικά, καθώς ο πιο πρόσφατος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2009 (!) και παρουσιάζουν πάντα αριστουργηματικά shows, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τόσο μεγάλα φεστιβάλ!

 Και αν αυτοί οι δύο γίγαντες της heavy metal δεν αρκούν για να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον, μάθετε ότι στο line up προστίθενται και οι nu metallers Korn, οι Megadeth του Dave Mustaine  με τον νέο τους δίσκο Dystopia, οι Ghost με το νέο τους δισκογραφικό έργο Meliora, οι Slayer με το Repentless, οι Disturbed με το Immortalized που σηματοδότησε μια εξαιρετική επιστροφή φέτος το καλοκαίρι για την μπάντα, οι Bring Me The Horizon, Offspring, Within Temptation, Gojira, Volbeat, Dropkick Murphys! Ο King Diamond, οι Twisted Sister, οι Foreigner, οι Blind Guardian! Οι Amon Amarth που κι αυτοί σχεδιάζουν τον διάδοχο του Deceiver Of The Gods! Περισσότερες από 150 μπάντες (τα ονόματα των οποίων δεν θα αναφερθούν ένα προς ένα για ευνόητους λόγους) θα συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ για το οποίο περιμένουμε ακόμη ένα HEADLINER όνομα και που σηματοδοτεί την αναγέννηση της heavy metal μέσα από τις στάχτες της! Την αποχώρηση ενός γίγαντα και την παράδοση των σκήπτρων στους νεότερους που έρχονται για να καλύψουν αυτό το τεράστιο κενό.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα με έπεισα ότι αν πάω σε κάποιο φεστιβάλ το καλοκαίρι αυτό θα ξεκινάει από Χι και θα τελειώνει σε έλφεστ. Διαβάστε την πλήρη λίστα που έχει ανακοινωθεί ως τώρα (καθώς αναμένουμε την ανακοίνωση ακόμη 20+ ονομάτων) και μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια!


Από το Rock Overdose,
Και τον Θανάση Πάσπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου