29 Νοε 2015

Kerry King (SLAYER): "Είμαι έκπληκτος που πήρε τόσο καιρό στους τρομοκράτες να στοχεύσουν μια rock συναυλία."



 Με αφορμή τις επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι, από τις οποίες στόχος ήταν κι η συναυλία των Eagles of Death Metal στο Bataclan, ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry King, σε πρόσφατη συνέντευξή του, σχολίασε:


 «Είμαι έκπληκτος για το ότι πήρε στους τρομοκράτες τόσο καιρό να στοχεύσουν μια rock συναυλία. Σιχαίνονται την σκληρή μουσική. Σιχαίνονται τον τρόπο ζωής μας. Σιχαίνονται την ελευθερία μας και σιχαίνονται που απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Και φυσικά, είναι απαίσιο. Το τι συνέβη κάνει τους πάντες να σκεφτούν εις διπλούν το να ρισκάρουν τη ζωή τους για να δουν ζωντανά μια μπάντα. Όμως αν σταματήσεις να παίζεις ή να πηγαίνεις σε lives πετυχαίνεις τον σκοπό των τρομοκρατών. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσεις να κάνεις ότι κάνεις, αυτό που αγαπάς να κάνεις. Και ξέρεις, δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που ανησυχεί για τη ζωή του όλη την ώρα. Πετάξαμε με αεροπλάνα αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Δώσαμε shows αμέσως μετά την δολοφονία του Dimebag. Σίγουρα, κάποια πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Όμως επίσης, όταν βγεις από αυτό το κτήριο μπορεί να πέσεις πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Απλώς κάνε αυτό που αγαπάς και μην ανησυχείς.


 Έχω γράψει πολλά τραγούδια για την αρνητική επίδραση της οργανωμένης θρησκείας. Αυτό που έγινε στο Παρίσι είναι ένα παράδειγμα από αυτά. Δεν πιστεύω σ’ αυτά που λέει η ISIS, αλλά πιστεύω πως πρέπει να αφανιστούν. Είναι ένα από τα πιο γελοία πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου. Οι άνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλο για χάρη της οργανωμένης θρησκείας για αιώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου