14 Νοε 2015

Έκανε πρόταση γάμου, κατά τη διάρκεια του meet-and-greet με τους Korn (Βίντεο)

korn meet and greet wedding proposal

 Η θαυμάστρια των Korn, Jamie Jones, βίωσε την έκπληξη της ζωής της, όταν το αγόρι της, ο Derek Dodson, της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του meet-and-greet με το συγκρότημα. Την έκπληξη, βίωσαν και οι ίδιοι οι Korn, που όπως φαίνεται και στα πρόσωπα τους στο βίντεο, δεν είχαν ιδέα. Προσέξτε τις εκφράσεις τους όταν ο Dodson γονατίζει!

 Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με την μπάντα, πριν τη συναυλία τους στο Tabernacle στις 14 Οκτωβρίου. Ο Dodson εξήγησε και στα πέντε μέλη της, πως είναι το αγαπημένο του μουσικό σχήμα και πως γνώρισε την αγαπημένη του με αφορμή το ότι φορούσε μια μπλούζα με το όνομά τους. Μετά τις αρχικές τυπικότητες, ήρθε η πρόταση γάμου, με την Jamie να λέει το πολυπόθητο ναι, πριν ο Dodson προλάβει να αρθρώσει λέξη.

 Εξίσου ανεκτίμητες με τις στιγμές, ήταν και οι αντιδράσεις των Korn, που χαμογελούσαν διαρκώς, ενώ ο ντράμερ, Ray Luzier, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο Brian Welch από την άλλη, κοιτούσε αποσβολωμένος.

 Το Metal Hammer, συνάντησε τον Derek Dodson και τον ρώτησε πως του φάνηκε η όλη εμπειρία:
H Jamie κι εγώ είμαστε μαζί δύο χρόνια. Αγαπάμε τους Korn από το Λύκειο (περίεργο) και τους παρακολουθούμε σε κάθε δίσκο που βγάζουν έκτοτε. Τους έχω δει ζωντανά πέντε φορές, αλλά η Jamie δεν τους είχε δει καμία, οπότε ήθελα να κάνω ξεχωριστή την πρώτη φορά που θα συνέβαινε αυτό. Όταν αγόρασα το meet-and-greet εισιτήριο τον περασμένο Ιούλιο, αποφάσισα πως θα έκανα πρόταση γάμου στη Jamie μπροστά τους. Αρχικά το πλάνο μου ήταν να την κάνω στη σκηνή, αλλά μετά σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα στο meet-and-greet. Έψαξα τον υπεύθυνο για τους VIP στο Facebook, του εξήγησα ποιος είμαι και τι ήθελα να κάνω και αυτό ήταν όλο. Η Jamie τα είχε ήδη χάσει που θα συναντούσε τους Korn, ε και όταν ήρθε και η πρόταση γάμου, ήταν το τελικό χτύπημα!

Να δώσουμε κι εμείς τις ευχές μας στο ευτυχισμένο ζευγάρι.
Πάντα τέτοια παιδιά!



by straight on music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου