3 Νοε 2016

RUSH: Δεν πρόκειται να περιοδεύσουν με νέο line up

RUSH: Δεν πρόκειται να περιοδεύσουν με νέο line up

 Ένα από τα πράγματα που γίνονται ξεκάθαρα, σύμφωνα με το Rolling Stone, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ των Rush, είναι πως η μπάντα δεν πρόκειται να κάνει καμία νέα περιοδεία με νέο μέλος.

 Ο drummer της μπάντας Neil Peart λέει στο ντοκιμαντέρ: «Τον Νοέμβριο (του 2014) βρεθήκαμε όλοι μαζί στο Τορόντο και είχα προετοιμαστεί να τους πω πως τελείωσα από τη μπάντα. Κατάλαβα όμως ότι ήμουν ο μόνος απροσάρμοστος που ήθελε να δώσει τέλος. Άφησα ένα παραθυράκι στο μυαλό μου σε περίπτωση που κάποιος από τους υπόλοιπους θέλει να το κάνει άλλη μια φορά αν και δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν [εγώ θα το έκανα]». Ο Peart επίσης είπε πως δεν ένιωθε καλά όταν συνειδητοποίησε πως θα περιόδευε για τελευταία φορά. «Ένιωσα παγιδευμένος. Χτυπούσα τα πάντα γύρω μου και έριχνα κατάρες. Όμως από την επόμενη μέρα σκέφτηκα πως “έγινε αυτό που έγινε. Δέξου το.”».

 Ο Alex Lifeson και ο Geddy Lee, τα υπόλοιπα μέλη των Rush, επιβεβαίωσαν πως η μπάντα δεν θα δώσει κανένα show εκτός και αν όλα τα μέλη συμφωνήσουν να επιστρέψουν μαζί στη σκηνή. «Δεν είναι απλώς να πάρεις κάποια μέλη σε μια μπάντα και να συνεχίσεις», λέει ο Lifeson. «Οι Rush δεν υπήρξαν ποτέ τέτοιο είδος μπάντας. Δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ κάτι τέτοιο». Ο Lee συμπληρώνει: «Πάντα λέγαμε πως αν ένας από τους τρεις μας φύγει δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι. Τίποτα δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο το ότι τελειώσαμε τη ζωή μας στο δρόμο. Ένα από τα άτομα αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην μπορώ να κάνω κάτι που λατρεύω. Αυτό με πονάει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καθώς αυτό είναι το μέρος της συμφωνίας».

Το ντοκιμαντέρ των Rush με τίτλο “Time Stand Still” θα προβάλλεται από αύριο (3/11) στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου