19 Νοε 2016

Οι Green Day θέλουν να σοκάρουν με την ταινία για το «American Idiot»



 Ο Billie Joe Armstrong πήρε το πράσινο φως για τη μεταφορά του έργου και στη μεγάλη οθόνη. Το «American Idiot», ο δίσκος των Green Day που μεταφέρθηκε και στο Broadway, πρόκειται σύντομα να γυριστεί και σε ταινία, με πρωταγωνιστή τον frontman της μπάντας Billie Joe Armstrong.



 Ο τελευταίος πήρε τελικά το ΟΚ από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, με τα γυρίσματα της ταινίας να αρχίζουν το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στο περιοδικό NME, ο Armstrong έδωσε το στίγμα στο οποίο θα κινηθεί το film λέγοντας: «Πρόκειται για μια πιο σουρεαλιστική μεταφορά σε σχέση με αυτό που είδε ο κόσμος στο Broadway. Αρκετός κόσμος θα ενοχληθεί. Όμως εγώ χαίρομαι για αυτό. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ενοχλήσουμε τον κόσμο».



 Ο Armstrong τόνισε πως η ταινία δίνει την δυνατότητα στην παραγωγή να βάλει περισσότερα φανταστικά στοιχεία, δίνοντας της έτσι έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα. Ο frontman των Αμερικανών pop-punkers είχε γράψει το σενάριο του μιούζικαλ για το «American Idiot», έχοντας μάλιστα τον ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή, St Jimmy.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου