2 Νοε 2016

BLACK SABBATH: Ξόδεψαν 75 000$ σε κοκαίνη το 1972!

BLACK SABBATH: Ξόδεψαν 75 000$ σε κοκαίνη το 1972!

 Όλα τα μέλη των Black Sabbath γνωρίζουμε πως ήταν ευάλωτοι σε συγκεκριμένες ουσίες και αλκοόλ, αλλά το ρεκόρ ποσό των 75 000$ για αγορά και χρήση κοκαίνης είναι όπως και να το κάνουμε υπερβολικό. Σύμφωνα με τον Geezer Butler ο εφοδιασμός τους με την άσπρη σκόνη γινόταν μέσω ιδιωτικών αεροπλάνων κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του album “Volume 4” το 1972. Οι Black Sabbath ξόδεψαν 75 000$ για την αγορά της κοκαΐνης, 15Κ$ περισσότερα απ ότι κόστισε ολόκληρη η ηχογράφηση του album!

 Στην Αυτοβιογραφία του Ozzy Osbourne “I Am Ozzy”, ο Geezer Butler σχολιάζει: “Αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε από που προερχόταν αυτή η κοκαΐνη, ήταν η πιο λευκή και πιο αγνή, δοκίμαζες και ήσουν ο άρχοντας του σύμπαντος” O Ozzy, επίσης τόνισε: “Για μένα το Snowblind, ήταν το καλύτερο album όλων των εποχών, αν και η δισκογραφική μας εταιρία δεν μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε τον συγκεκριμένο τίτλο. Εκείνη την εποχή η κοκαΐνη ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση και η εταιρία δεν ήθελε να έχει διαμάχες και προστριβές με κάποιους που θα αντιδρούσαν”

 O Geezer Butler παραλίγο να αυτοκτονήσει άθελα του έπειτα από μια μίξη ναρκωτικών ουσιών με αλκοόλ και από τότε συνειδητοποίησε πως πρέπει να μένει νηφάλιος και να απεξαρτηθεί. Η υπερβολή των 70ς και ο τρόπος ζωής είναι αδιαμφισβήτητα κατακριτέος και δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πάντως το ποσό των 75 000$ για αγορά ναρκωτικών ουσιών, δηλώνει όπως και να το κάνουμε την ξέφρενη τρέλα της εποχής με οτιδήποτε απαγορευμένο.



by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου