2 Νοε 2016

Ο Roger Waters παρομοίωσε τον Donald Trump με τον Αδόλφο Χίτλερ!



 Λίγες μόνο ημέρες πριν τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε εναντίον του Donald Trump ο Roger Waters, βάζοντας το όνομά του δίπλα στα δεκάδες άλλα που το τελευταίο διάστημα έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για την υποψηφιότητα του εκκεντρικού Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου.

 Ο Waters ούτε λίγο ούτε πολύ παρομοίωσε τον Trump με τον Αδόλφο Χίτλερ κάνοντας μάλιστα παραλληλισμούς της σύγχρονης Αμερικανικής κοινωνίας με την Γερμανία των 30s. «Η υποψηφιότητα του είναι ένα ακόμα βήμα προς τον φασισμό. Μου θυμίζει την εθνικιστική Γερμανία των 30s» είπε ο Waters για να συνεχίσει: «Κάθε τι διαφορετικό βαφτίζεται εχθρικό για τον Trump. Στην περίπτωση του είναι οι Κινέζοι, οι Μεξικανοί και το Ισλάμ. Ο Χίτλερ τα έβαζε με τους Εβραίους, τους κομμουνιστές και τους Τσιγγάνους, καθώς και με όσους είχαν κάποια αναπηρία».

 Θυμίζουμε εξάλλου πως στο Desert Trip Festival που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ο Waters χαρακτήρισε τον Trump «αλαζόνα, ψεύτη ρατσιστή και σεξιστικό γουρούνι».

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου