13 Νοε 2016

GENESIS:Ο Phil Collins ανακοίνωσε ότι αυτός με τους GENESIS θα επανενωθούν για μια επική comeback περιοδεία.

GENESIS:Ο Phil Collins ανακοίνωσε ότι αυτός με τους GENESIS θα επανενωθούν για μια επική comeback περιοδεία.

 Ο Phil Collins ανακοίνωσε ότι αυτός και τα υπόλοιπα μέλη των θρυλικών GENESIS θα επανενωθούν για μια επική comeback περιοδεία. Την περασμένη χρονιά ο Phil Collins είχε αρχίσει σταθερά να ετοιμάζει την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα, ύστερα από τη προσωρινή αποχώρηση του από αυτά.


 Ξεκίνησε το 2016 με τη μουσική εμφάνιση του στο US Open of Tennis, αργότερα έκανε μια εμφάνιση τραγουδώντας στη τηλεοπτική εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, και τώρα ανακοίνωσε ένα σημαντικό νέο για το 2017.

 Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα επανενώσει τη παλιά του μπάντα GENESIS, για μια επική reunion περιοδεία. Ο ίδιος σχεδιάζει αυτή τη τουρνέ για τον επόμενο χρόνο, και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήδη το συγκρότημα έχει αρχίσει τις πρόβες.

 Ο Tony Banks και ο Mike Rutherford θα είναι μαζί του στη περιοδεία, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο και με το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον ιδρυτή και performer Peter Gabriel.

 Όπως αποκάλυψε ο Gabriel: “Ο Tony ο Mike και ο Phil κάνουν πρόβες αυτόν τον καιρό. Εγώ αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορώ να συμμετέχω σε όλο αυτό. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω κάτι στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή πρόκειται να επικεντρωθώ στη προσωπική μου δουλειά”.

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου