3 Νοε 2016

Οι Metallica αυτοσαρκάζονται για το "…And Justice For All"



 Ανά τα χρόνια, οι Metallica έχουν χαρίσει στο απανταχού πιστό κοινό τους μοναδικές εμπειρίες. Οι άρχοντες του thrash έπαιζαν ζωντανά ολόκληρα άλμπουμ σε «εορταστικά» live-επετείους κυκλοφορίας πριν αυτό γίνει μόδα.



 Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στην πόλη του Μεξικού, το συγκρότημα δέχτηκε μια ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα μιας ζωντανής εκτέλεσης ολόκληρου του "…And Justice For All", που απαντήθηκε με πολύ χιουμοριστική διάθεση από τα μέλη της μπάντας.


 Η επίμαχη ερώτηση εστίασε στο γεγονός ότι τα "Kill ‘Em All", "Ride The Lightning", αλλά και το "Black Album", έχουν όλα στο παρελθόν παρουσιαστεί live στην ολότητά τους, θέτοντας το ζήτημα αν θα συμβεί αυτό και με το "Justice".


 Ο Lars Ulrich πρώτος απάντησε: «Θυμάστε που είπαμε στην προηγούμενη ερώτηση ότι δεν έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνουμε όλα όσα έχουμε σκεφτεί; Ε, αυτό συμβαίνει και με το "…And Justice For All". Υπάρχει σε κάποια λίστα, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ελπίζω...».


 Τον ντράμερ διέκοψε, όμως, ο James Hetfield, σχολιάζοντας: «Παραείναι δύσκολο!» και κέρδισε έτσι τα χαμόγελα των υπολοίπων από το συγκρότημα αλλά και του κοινού. Μετά, τον λόγο έλαβε ο Kirk Hammett, που αναρωτήθηκε αστειευόμενος: «Τί θα έκανε ο Rob [Trujillo] αν το παίζαμε; Στο άλμπουμ δεν υπάρχει μπάσο!» και τότε ο Hetfield λύθηκε στα γέλια.


 Οι Metallica έχουν δεχτεί σκληρή κριτική για την τελική μείξη του "…And Justice For All", που κατηγορείται ότι παραγκώνισε τις μπασογραμμές του Jason Newsted. Πάντως ο ίδιος ο Trujillo πρότεινε ήδη μια εναλλακτική της παρουσίας του ως μπασίστας: Ζήτησε να είναι ...ο χορευτής!

Δείτε video με το σχετικό απόσπασμα της εν λόγω συνέντευξης παρακάτω.



by rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου