26 Οκτ 2016

STEVE HARRIS: Ποτέ καμμία μπάντα δεν θα μας πληρώσει για να παίξει support σε live μας, είναι απλά λάθος να συμβαίνει!

STEVE HARRIS: Ποτέ καμμία μπάντα δεν θα μας πληρώσει για να παίξει support σε live μας, είναι απλά λάθος να συμβαίνει!

 Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Steve Harris δήλωσε πως η μπάντα ποτέ δε θα εισπράξει οικονομικό ποσό από μια άλλη μπάντα η οποία θα τους σαπορτάρει σε συναυλίες. Είναι απλά λάθος τόνισε και αντιτίθεται σ’αυτή τη πρακτική. Επίσης είπε πως είναι υποστηρικτής νέων ταλέντων και πως επειδή οι Iron Maiden βρίσκονται σε μια ισχυρή θέση στην μουσική βιομηχανία, τους δίνεται η δυνατότητα να βοηθούν και να δίνουν ευκαιρίες σε νέες μπάντες να προωθηθούν!

 “Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί, είναι πως κάποιοι χρεώνουν μπάντες να παίξουν μαζί τους, εγώ αυτό το μισώ και δεν θα το έκανα ποτέ. Εμείς σαν Iron Maiden πάντα προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τις μπάντες και αυτό είναι το σωστό. Νιώθω ότι έχω μια φανταστική ζωή, έχω δουλέψει σκληρά, ίσως να είχα και λίγη τύχη δεν ξέρω, πάντως στο τέλος της ημέρας είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται”.

 O Steve Harris θα περιοδεύσει με τους British Lion τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και αυτή η περιοδεία θα είναι η πιο εκτεταμένη της μπάντας. Το ομότιτλο ντεμπούτο της μπάντας, κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 μέσω της Universal Music Enterprises.

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου