6 Οκτ 2016

Σε έξι μήνες θα είναι ξανά έτοιμος για συναυλίες ο Brian Johnson!



 Ειδικοί επιστήμονες αναπτέρωσαν τις ελπίδες για επιστροφή του βετεράνου frontman στις ζωντανές εμφανίσεις. Πολύ καλά νέα επιφύλαξαν ειδικοί επιστήμονες στον πρώην πλέον τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές ελπίδες πως θα μπορέσει να ανέβει ξανά στη σκηνή για να τραγουδήσει.

 Τα προβλήματα ακοής που αντιμετώπισε το περασμένο διάστημα ο 68χρονος τραγουδιστής τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από τους Αυστραλιανούς rockers. Ωστόσο, η εταιρία Asius που εδρεύει στο Colorado των Η.Π.Α. πρότεινε μια διακριτική συσκευή που θα βοηθήσει τον Johnson να προστατέψει την ακοή του κατά τη διάρκεια των συναυλιών.


 Πρόεδρος της εταιρίας είναι ο Stephen Ambrose, ο άνθρωπος που μερικούς μήνες πριν είχε έρθει σε επαφή με τον Johnson με σκοπό να συζητήσουν το πρόβλημα του τελευταίου έτσι ώστε να βρεθεί λύση: «Δε θα εκπλαγώ αν με αυτή τη νέα μέθοδο, άνθρωποι σαν τον Brian μπορέσουν να επανέλθουν στη σκηνή χωρίς κανένα πρόβλημα, μέσα στους επόμενους 6 με 12 μήνες» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ambrose. Και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα tests όμως έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

 Στον επίλογο του ο Ambrose είπε: «Όλο αυτό δε γίνεται μόνο για τον Brian, αλλά και για όλους όσοι χρειάζονται βοήθεια. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε προσιτά οικονομικά λύσεις για όλο τον κόσμο». Θυμίζουμε πως μετά τον Brian Johnson, και ο μπασίστας των AC/DC Cliff Williams ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την μπάντα.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου