19 Οκτ 2016

Ο Chuck Berry γιορτάζει τα 90α του γενέθλια με νέο δίσκο!



Πρώτο album μετά από 38 χρόνια για τον θρύλο του rock n roll. Ο ζωντανός θρύλος του rock n roll Chuck Berry γιόρτασε την Τρίτη τα 90α του γενέθλια ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου του album, πρώτου μετά από σχεδόν 40 χρόνια!

 Ο δίσκος τιτλοφορείται «Chuck» και θα βγει στην αγορά μέσα στο 2017 από την Dualtone Records. Ο βετεράνος μουσικός αφιέρωσε το album στην σύζυγό του Themetta, με την οποία φέτος συμπληρώνουν 68 χρόνια έγγαμου βίου: «Αυτός ο δίσκος είναι για την αγαπημένη μου Toddy. Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτά τα κομμάτια αγαπημένη μου. Μεγάλωσα πλέον και ήρθε η ώρα να αποσυρθώ» έγραψε στην ανακοίνωση του ο Chuck Berry.


 Ο Berry ηχογράφησε το «Chuck» με την επί χρόνια μπάντα του η οποία περιλαμβάνει τα παιδιά του Charles Berry Jr. (κιθάρα) και Ingrid Berry (φυσαρμόνικα), καθώς και τον μπασίστα Jimmy Marsala, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του βετεράνου μουσικού τα τελευταία 40 χρόνια! Μαζί τους είναι ακόμα ο πιανίστας Robert Lohr και ο drummer Keith Robinson.

 Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το «Chuck» αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες εβδομάδες. Θυμίζουμε πως η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Chuck Berry ήταν το «Rock It» του 1979!



by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου