26 Ιουν 2015

PAUL DI’ANNO για BRUCE DICKINSON: «Είναι φοβερός τύπος και τρομερός τραγουδιστής και του εύχομαι πάντα τα καλύτερα.»

 Ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul Di’Anno ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του, Bruce Dickinson, «καλή ανάρρωση» από τη μάχη του με τον καρκίνο. 


 Ο Dickinson πρόσφατα έλαβε το γενικό «πράσινο φως» αφού διαγνώστηκε με όγκο στη γλώσσα του στα τέλη του 2014 σε ένα τσεκ-απ. Έκανε μια αγωγή χημειοθεραπείας και τον προηγούμενο μήνα έλαβε το «οκ» από τους γιατρούς μετά από εξετάσεις. 

 Πίσω στον Di’Anno, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης με την νέα του μπάντα ARCHITECTS OF CHAOZ στο Rock Hard φεστιβάλ στις 22 Μαίου, έκανε πλάκα σχετικά με τον αντικαταστάτη του, λέγοντας πως «τώρα μοιάζει με τον Bruce Dickinson, γιατί είμαι μικρός», καθώς καθόταν μεταξύ των κομματιών. Στη συνέχεια, είπε: "Λοιπόν, να σοβαρευτούμε. Θέλω όλοι να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Bruce, και να είναι πάντα ευτυχισμένος. Είναι φοβερός άνθρωπος, απίστευτος τραγουδιστής, του εύχομαι πάντα τα καλύτερα και να έχει γρήγορη ανάρρωση. Το έχω περάσει δύο φορές, οπότε… περαστικά, φίλε!"
"
 Οι ARCHITECTS OF CHAOZ θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους, με τίτλο The League Of Shadows στις 24 Ιουλίου από την Metalville Records.




Από το Rock Overdose,
Και τον Γιάννη Πιτσάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου