17 Ιουν 2015

GUS G – “Brand New Revolution” Προακρόαση Δίσκου

 Οι συστάσεις σαφώς και δεν είναι απαραίτητες, όταν πρόκειται για κάποιον καλλιτέχνη, όπως ο Κώστας Καραμητρούδης, ευρέως γνωστός ως GUS G, ένας απ’ τους σημαντικότερους και αναγνωρισμένους σε παγκόσμια κλίμακα κιθαρίστας.



 Έχοντας αφήσει πίσω του ένα αξιόλογο debut άλμπουμ, έρχεται να δώσει ένα δυναμικό παρόν με τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο υπό τον τίτλο “Brand New Revolution” Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου από την ίδια δισκογραφική στέγη (Century Media), και έχοντας ένα εξαιρετικό επιτελείο στην παραγωγή και σύνθεση του δίσκου. Συγκεκριμένα, το mastering έγινε απ’τον Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther, κ.α.) και η μίξη απ’τον Mike Fraser (Metallica, AC/DC, Aerosmith, Van Halen, κ.α.). Όπως και στην προηγούμενη κυκλοφορία, έτσι και στο “Brand New Revolution” βρίσκουμε μια αξιόλογη λίστα guest τραγουδιστών, συμπεριλαμβάνοντας τον Mats Levén, Jacob Bunton, Jeff Scott Soto και την Elize Ryd, τραγουδίστρια των Amaranthe. Επιπλέον, στο πλευρό του GUS G βρίσκεται ο μπασίστας Marty O Brien (Lita Ford,Tommy Lee) και ο ντράμερ απ’ τους Firewind Johan NunezΤο “Brand New Revolution” αποτελείται από 12 κομμάτια, συνολικής διάρκειας 44:35 λεπτών.

 Ξεκινώντας την ακρόαση, απ’ τα πρώτα κιόλας τραγούδια φαίνεται πως ο δίσκος βαδίζει στα βήματα του προκατόχου του, έχοντας όμως σημαντικές προσθήκες.
Στο σύνολό του, παρουσιάζει ένα hard rock ύφος με έντονα heavy και groove metal στοιχεία. Το τρίπτυχο κιθάρας, ντραμς και μπάσου είναι άκρως αριστοτεχνικά συνδυασμένο και άρρηκτα συγχρονισμένο.  Επιπροσθέτως, η μοναδική κιθαριστική τεχνική του GUS G, εμπλουτίζει και ανεβάζει το επίπεδο του κάθε τραγουδιού ξεχωριστά!

 Εν κατακλείδι, το “Brand New Revolution” είναι ένα αξιόλογο δείγμα, μιας περισσότερο heavy metal θα έλεγα κυκλοφορίας, που θα ικανοποιήσει οπαδούς και μη!

Tracklist:

1. The Quest
2. Brand New Revolution
3. Burn
4. We Are One
5. What Lies Below
6. Behind Those Eyes
7. Gone To Stay
8. One More Try
9. Come Hell Or High Water
10. If It Ends Today
11. Generation G
12. The Demon Inside 






Από το Rock Overdose,
Και την Έλενα Δαρζέντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου