23 Ιουν 2015

DISTURBED: Νέο κομμάτι και πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο!


 Τις τελευταίες μέρες οι fans των DISTURBED ήταν σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η Αμερικάνικη metal μπάντα είχε δώσει εμφανέστατα στοιχεία για την επανένωσή της, μετά από 4 χρόνια απουσίας.

 Το countdown μιας μόλις ημέρας που είχαν στην επίσημη σελίδα τους έφτασε στο τέλος του και με αυτό μας ανακοίνωσαν και επίσημα την επανένωση, τον καινούριο δίσκο και το καινούριο τραγούδι τους σε ένα official (animation) video!

 Ο δίσκος λέγεται 'Immortalized', θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου και παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το πρώτο κομμάτι, "The Vengeful One"!



 Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της μπάντας στο Facebook:


 "Disturbed ones - Η παύση έφτασε στο τέλος της. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, γράφαμε και ηχογραφούσαμε κρυφά ένα ολοκαίνουριο album. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ένα νέο κομμάτι, που λέγεται "The Vengeful One" μαζί με ένα νέο music video. Είναι παρμένο από το επερχόμενο album με τον τίτλο "Immortalized", που θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από σήμερα. Αυτό το album είχε το επίπονο έργο του να δικαιολογήσει κατά κάποιον τρόπο το hiatus [σημ. ο χρόνος που μια μπάντα είναι ανενεργή, χωρίς να έχει επίσημα διαλυθεί για πάντα], δίνοντας στους fans κάτι που να κάνει το χρόνο που περάσαμε μακριά ο ένας από τον άλλο, να αξίζει τον κόπο. Ελπίζουμε να πετυχαίνει το στόχο αυτόν. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας αυτά τα χρόνια."




Disturbed are back!

Από το Rock Overdose,
Και τον Ηλία 'Nerevarine' Κυτίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου