12 Ιουν 2015

Έρευνα αποδεικνύει πως οι metalαδες είναι πιο πιστοί σύντροφοι!



 Σύμφωνα με έρευνα οι metalάδες είναι πιο πιστοί σύντροφοι, σε σύγκριση με όσους ακούν άλλου είδους μουσική όπως π.χ. η πιο "ερωτική" jazz ή η πιο mainstream pop.


 Η έρευνα έγινε από το dating website Victoria Milan.com τα 6,558 μέλη του οποίου ζητήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως :"Ποιό είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής;" και "Ποιό τραγούδι σε κάνει να σκέφτεσαι τον/την αγαπημένο/η σου;".
Οι απαντήσεις έδειξαν πως το metal κοινό, έχει 10 φορές λιγότερες πιθανότητες να "απατήσει" τον/την συντροφό του, απ' ό,τι οι λάτρεις της jazz ή της salsa....
Πιο συγκεκριμένα τα ποσοστά να απατήσει κάποιος τον σύντροφό του ανάλογα με το είδος μουσικής που ακούει είναι τα εξής:

Jazz: 19%
Salsa: 14%
Pop: 13%
Country: 12%
Rap: 9%
Classical music: 8%
Blues: 6%
Reggae: 5%
Rock and roll: 5%
Electronica: 4%
Indie: 3%
Heavy metal: 2%

 Η ίδια η Victoria Milan δήλωσε πως η μουσική έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί εικόνες και συναισθήματα που δεν χρειάζεται απαραίτητα να αντικατοπτρίζονται άμεσα στη μνήμη. Η πρόοδος των μακροχρόνιων σχέσεων, ο ενθουσιασμός ,το πάθος και η  φωτιά αργοπεθαίνουν και οι άνθρωποι αρχίζουν να αναζητούν το στοιχείο που λείπει από τη σχέση τους ... 

 Για παράδειγμα, το τραγούδι που θα επιλέξετε να ακούσετε στο αυτοκίνητό σας καθώς πηγαίνετε για να συναντήσει τον αγαπημένο σας , ή η μουσική που ακούτε όταν είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας ακόμα και σε ... "ειδικές στιγμές"..  ή η το τραγούδι που χορέψατε στο γάμο σας ... διαμορφώνεται ανάλογα με την πορεία της σχέσης και αλλάζει με την πάροδο των ετών...".




 Kατά πόσο αξιόπιστη μπορεί να θεωρηθεί η έρευνα αυτή είναι υποκειμενικό... Το μόνο σίγουρο είναι πως η μόνη πιστή σύντροφος του πραγματικού metalά και κατ' επέκταση μουσικόφιλου είναι η ίδια η Μουσική!



Τα σχόλια δικά σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου