6 Ιουν 2015

Η πανέμορφη και φωνάρα των Lacuna Coil, Cristina Scabbia γίνεται σήμερα 43 ετών!


 

 Στα 43 της χρόνια μπαίνει μια όμορφη θηλυκή παρουσία και επίσης όμορφη φωνή, η Cristina Scabbia, που έχει γίνει γνωστή ως τραγουδίστρια των Lacuna Coil. Μεγάλωσε στο Μιλάνο όπου γεννήθηκε, έχοντας τρία μεγαλύτερα αδέρφια τα οποία την μύησαν σε ποικίλλα μουσικά είδη, που περιλάμβαναν από Genesis και Pink Floyd, Led Zeppelin και AC/DC, μέχρι Madonna και παραδοσιακή ιταλική μουσική. Η στιγμή όμως που διείσδυσε πραγματικά στο rock και το metal, ήρθε όταν η Cristina, είχε κλείσει τα 20 χρόνια της. Όπως έχει δηλώσει, “δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια όταν ήταν μικρή, αλλά αυτό της προέκυψε μεγαλώνοντας”.

 
 Θαύμαζε τους έγχρωμους τραγουδιστές και τις δυνατές τους φωνές και τελικά η ίδια βρέθηκε να κάνει περιοδείες με κάποιες μπάντες, κάνοντας δεύτερα φωνητικά, όταν ήταν 19 ετών. Λίγα χρόνια αργότερα, γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή Andrea Ferro και τον μπασίστα Marco Coti Zelati και προσχώρησε στην μπάντα τους, τους Ethereal, που αργότερα μετονομάστηκαν σε Lacuna Coil.


  Στο ιταλικό συγκρότημα, έχει συμπληρώσει 19 χρόνια παρουσίας, πέρα απ’ αυτό όμως έχει συνεργαστεί περιστασιακά επίσης, με τους Megadeth, Apocalyptica και Alter Bridge.


Από τη στήλη του Rock Overdose, "Σάν Σήμερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου