22 Μαΐ 2016

Σταματήστε αυτό που κάνετε και Ακούστε το «Voodoo Child» απο την Οριάνθη



 Η Orianthi δεν είναι μέσο όρο κιθαρίστας και καταστροφέα εγγράφων σας. Και μας αρέσει το πώς αυτή μπορεί να σοκάρει και να σας αφήσει με δέος όλους στο χώρο των δευτερολέπτων. Αυτό είναι καθαρό, ακατέργαστο ταλέντο. Παίρνει την τέχνη της στα σοβαρά και έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό των τόσων πολλών μεγάλων ονομάτων στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Και αυτή είναι ατρόμητος.


 Απλώς πάρτε αυτή την διασκευή για παράδειγμα. Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη απόδοσή της, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αρκετά καλή απόδοση. Επίσης, ας ρίξουμε μια στιγμή για να εκτιμήσουν απλά το πόσο καλά παίζει κιθάρα. Θέλω να πω, ο Michael Jackson δεν θα την διάλεγε προσωπικά αν δεν κάνει μια καταπληκτική δουλειά σωστά;


 Λατρεύω τον τρόπο που είναι εντελώς μέσα στη μουσική και ακόμη προσθέτει τη δική της «αίσθηση» της σε αυτό. Σίγουρα, δεν είναι καμία Jimi Hendrix, αλλά αυτό είναι ο,τι τα καλύμματα είναι σωστά; Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας μπαχαρικό σε αυτό. Συνέχισε έτσι Orianthi. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε περισσότερα από εσένα!



by society of rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου