20 Μαΐ 2016

Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο studio album του Jeff Beck


 Στις 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο του album, πρώτο μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ο Jeff Beck. Ο τίτλος του είναι «Loud Hailer», το artwork του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω, και θα είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο καθώς και ψηφιακά από την Atco Records.


 Στις 11 συνθέσεις του δίσκου, ο βετεράνος κιθαρίστας έχει στο πλευρό του δυο νεαρές μουσικούς από τον Λονδίνο. Πρόκειται για την τραγουδίστρια Rosie Bones και την Carmen Vandenberg στις κιθάρες. Το line up συμπληρώνουν ο drummer Davide Sollazzi και ο μπασίστας Giovanni Pallotti.

 Ο Beck γνωρίστηκε με την Vandenberg στο περσινό πάρτι γενεθλίων του drummer των Queen Roger Taylor, με τον κιθαρίστα να δηλώνει: «Έμεινα ενθουσιασμένος από το παίξιμό της. Όταν κάτσαμε να συνθέσουμε το υλικό, τα τραγούδια βγήκαν εύκολα. Γράψαμε 5 μέσα σε διάστημα 3 ημερών».

 Πρώτο single του «Loud Hailer» είναι το «Live In The Dark», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.Την παραγωγή του δίσκου έχει κάνει ο ίδιος ο Beck με τη βοήθεια του Filippo Cimatti.

 Παράλληλα με τον δίσκο, ο Beck δουλεύει και πάνω στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «BECK01», που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 12 Ιουλίου.

Τα κομμάτια του «Loud Hailer»:
01. The Revolution Will Be Televised
02. Live In The Dark
03. Pull It
04. Thugs Club
05. Scared For The Children
06. Right Now
07. Shame
08. Edna
09. The Ballad Of Jersey Wives
10. O.I.L.

11. Shrine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου